Κάντο όπως η Cameron Diaz!

Κάντο όπως η Cameron Diaz!

H star εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση και τολμά να κάνει τη διαφορά

Εχτές δώσαμε τα εύσημα στην Gwyneth Paltrow για την Tom Ford επιλογή της στο πάρτυ του προέδρου Obama για την ενίσχυση της προεκλογικής του εκστρατείας, σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με τα μαθήματα στυλ της έτερης fashionista της βραδιάς, Cameron Diaz.

Η κομψή και πάντα στιλάτη ηθοποιός επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα σε απαλή ροζ απόχρωση στην οποία πρόσθεσε μερικές λευκές πινελιές. Η σικάτη της εμφάνιση έφερε την υπογραφή της σχεδιάστριας Emilia Wickstead. Ένα ιδιαίτερο κομμάτι από την φθινοπωρινή συλλογή της για το 2012, έκανε την μονοχρωματική εμφάνιση της Cameron να συζητηθεί. Μινιμαλισμός και αυστηρή θηλυκότητα φαίνεται να είναι ο απόλυτος νόμος της επιτυχίας τελευταία και καταλαβαίνουμε πολύ καλά γιατί.

Τοι στυλ συμπληρώθηκε με λευκές πλατφόρμες Miu Miu, ασορτί ροζ ζώνη και ένα χρυσό βραχιόλι χειροπέδα μαζί με ένα λευκό δαχτυλίδι που τόνισαν το look.

Εμείς εντοπίσαμε έναν πιο οικονομικό συνδυασμό για να τολμήσουμε το εν λόγω στυλ... με ελάχιστα πιο casual χαρακτήρα για μας είναι πιο εύκολο!

- J.Crew boatneck τοπ που θα φορέσετε από μέσα

-Ροζ ζώνη asos

-Για πιο επίσημες περιστάσεις ολόσωμη φόρμα asos με έναν ώμο

-Παντελόνα Bloomingdale's

-Πέδιλα nasty gal

-Βραχιόλι Li-LA-LO

-Δαχτυλίδι Li-LA-LO

Διαβάστε ακόμη:

Gwyneth Paltrow: Chic in white στο πάρτυ του προέδρου Obama

Aποκτήστε το κορμί της Cameron Diaz σε... 10 λεπτά!

Cameron Diaz: 40 και κούκλα!