Οι... αντρικές red carpet εμφανίσεις των Emmy Awards

Οι... αντρικές red carpet εμφανίσεις των Emmy Awards

Ποιος είπε πως τα αγόρια δεν κρίνονται επί τάπητος;

Εκτός από την παρέλαση φορεμάτων υψηλής ραπτικής που περιέφεραν περήφανα πολλές τηλεοπτικές και όχι μόνο celebrities, δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με τις πιο masculine εμφανίσεις των λιγοστών αλλά διόλου ευκαταφρόνητων αγοριών της βραδιάς. Τι φόρεσαν λοιπόν οι κύριοι των Emmy Awards στο κόκκινο χαλί;

Ο λατίνος νεαρός Mario Lopez φόρεσε ένα από τα πιο καλοραμμένα κοστούμια της βραδιάς. Ο οικοδεσπότης του "Extra" έδωσε μαθήματα στυλ επιλέγοντας μία υπέροχη γραβάτα για να τονίσει το ναυτικό βαθύ μπλε σμόκιν του. Φυσικά το καλογυμνασμένο του κορμί υπήρξε ο καλύτερος σύμμαχος.

Ο πάντα χαμογελαστός και με αστείρευτες δόσεις χιούμορ Aaron Paul, κέρδισε άλλο ένα Emmy για το ρόλο του στη σειρά "Breaking Bad," με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά δεν έφυγε και με μία διάκριση στο στυλ. Παρά την φιλότιμη προσπάθεια να δώσει χρώμα με ένα χρυσό- μπεζ παπιγιόν το baggy κοστούμι του δεν τον βοήθησε ακριβώς να υποστηρίξει το στυλ.

Ο πάντα αγαπημένος Michael J. Fox, που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του CBS "The Good Wife," φόρεσε το χαμόγελό του και ένα μαύρο κοστούμι και περπάτησε στο κόκκινο χαλί μετά της συζύγου Tracy Pollan. Ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει ένα βραβείο αλλά εισέπραξε το μεγαλύτερο χειροκρότημα της βραδιάς. Εμείς θα προτιμούσαμε να απουσίαζε η σατέν γραμμή από το πλαι του παντελονιού και θα το θέλαμε λιγότερο μπόλικο στο τελείωμα...

Ο γοητευτικός όσο ποτέ Kevin Costner – αποδεικνύει πως οι ωραίοι άντρες είναι σαν το καλό κρασί. Γίνονται καλύτεροι με το πέρασμα του χρόνου. Με ένα κοστούμι τριών κομματιών και την σύζυγό του Christine Baumgartner ανά χείρας κέρδισε τόσο τη μάχη των Emmy κερδίζοντας το βραβείο για την μίνι σειρά που πρωταγωνίστησε "Hatfields & McCoys", όσο και ένα βραβείο καλαισθησίας.

Ο πρωταγωνιστής του "Mad Men" και υποψήφιος για Emmy Jon Hamm προτίμησε ένα σμόκιν Armani και την κοπέλα του Jennifer Westfeldt σαν το μόνο αξεσουάρ. Αρκετά καλή εμφάνιση του σταρ αλλά συνηθισμένη.

O Matthew Perry που όλοι μάθαμε από τη σειρά "Friends" ήταν υποψήφιος για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί με τίτλο "Go On," και τίμησε το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης με ένα σικάτο μαύρο κοστούμι και γκρι λεπτή γραβάτα.

Ο παρουσιαστείς των Golden Globe Awards, Ricky Gervais δεν απουσίασε από τα Emmy όπου παρεβρέθηκε με την σύντροφό τουκαι γνωστή παραγωγό Jane Fallon. Ο κωμικός επέλεξε μαύρο σμόκιν με σατέν λεπτομέρειες, μαύρο πουκάμισο ανοιχτό από μέσα και γυαλιά ηλίου- πολύ καλή επιλογή αωρίς τα γυαλιά βέβαια.

Πάντα άψογος φυσικά και ο λατρεμένος Jimmy Kimmel, με καοραμμένο σμόκιν και παπιγιόν ακριβώς όπως πρέπει να είναι δεμένο το παπιγιόν. Σε μία υποδειγματική του εμφάνιση στην 64η απονομή των βραβείων Emmy.

Λίγο πριν το τέλος, θα ασχοληθούμε με τον γλυκούλη πρωταγωνιστή του "Modern Family" Eric Stonestreet – ο οποίος απέκτησε το δεύτερο Emmy του για το ρόλο του στη σειρά. Τις τελευταίες μέρες το όνομά του κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα καθώς φημολογείτε ότι διατηρεί σχέση με την πανέμορφη Charlize Theron! Ο Stonestreet τουίταρε: "Εύχομαι ο κόσμος να σταματήσει να διαδίδει φήμες ότι βγάινω με την Charlize Theron. Έχει αρχίσει να ζηλέυει η Halle Berry." Θεός! Αν και το σακάκι ένα νούμερο μεγαλύτερο για να μένει μέσα η κοιλίτσα το ήθελε!

Ο Keith Urban μετά της εκθαμβωτικής συζύγου Nicole Kidman. Ένα εκθαμβωτικό ζευγάρι και αναμφισβήτητα στιλάτο. Δεν έχουμε να προσάψουμε τίποτα στον εν λόγω κύριο πέραν του ότι όσο πάει και ομορφαίνει.

Τέλος, μία από τις καλύτερες αντρικές εμφανίσεις στα Emmy δεν έγινε από άντρα αλλά από την Ellen DeGeneres και την σύζυγό της Portia de Rossi. Το royal blue κοστούμι της Ellen έκλεψε την παράσταση ενώ το πουά μαντήλι φορεμένο από μέσα έκανε το απόλυτο statement που θύμιζε παλιό ιταλικό κινηματογράφο!

Διαβάστε ακόμη:

Emmy Awards 2012: Στα χρώματα της ίριδας

Βραβεία Emmy 2012: 5+1 εμφανίσεις που πόνεσαν τα μάτια μας στο κόκκινο χαλί

Βραβεία Emmy 2012: Οι 10 καλοντυμένες κυρίες που έκλεψαν όλα τα βλέμματα