Οι celebrities κρατούν Valentino!

Οι celebrities κρατούν Valentino!

Οι τσάντες με τα τρουκ που έχουν λατρέψει οι διάσημες κυρίες!

Όλοι γνωρίζουν το πάθος των celebrities για τις designer bags, και τα πολυτελή αξεσουάρ. Η τελαυτάια μανία στο Hollywood φαίνεται να είναι οι τσάντες με τρουκ από την τελευταία συλλογή Valentino.

Από σχετικά καθημερινές satchels και totes η λατρεία απογειώνεται με τα clutches, στα χέρια των διασημότερων trendsetters του Hollywood. Τα δερμάτινα τσαντάκια στην πλειοψηφία τους μονόχρωμα φιγουράρουν στολισμένα με τρουκς και κλέβουν την παράσταση στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

Πρόσφατα η Clémence Poésy απογείωσε το Parisian chic στυλ επιλέγοντας ένα μακρύ φόρεμα και φυσικά ένα μαύρο τσαντάκι με μεταλλικές ροκ λεπτομέρειες. Η Jennifer Lopez με τη σειρά της επέλεξε ένα λευκό τσαντάκι με studs για να ολοκληρώσει το ασπρόμαυρο σύνολό της ενώ η πάντα στιλάτη Jessica Alba τόνισε το επίσης Valentino φόρεμά της από διαφάνειες και δέρμα με έα σκούρο πράσινο τσαντάκι που έφερε και πάλι τα χαρακτηριστικά studs. Για περισσότερες σταρς που δεν μπόρεσαν να πουν όχι στην τελευταία μανία, δεν έχετε παρά να ξεφυλίσσετε τη photo gallery.

Διαβάστε ακόμη:

20 χρόνια Φοίβος: Ποιος διάσημος τραγουδιστής φόρεσε αυτό το παπούτσι;

Οι... αντρικές red carpet εμφανίσεις των Emmy Awards

Κάντο όπως η Cameron Diaz!