Μερικές το προτιμούν... δερμάτινο!

Μερικές το προτιμούν... δερμάτινο!

Το καυτό biker style των διασήμων

To δέρμα έχει την τιμητική του και φέτος όλα δείχνουν πως το biker style έστω και σε μικρές λεπτομέρειες θα απογειωθεί όσο ποτέ. Πρώτες στη μάχη των trends οι απανταχού celebrities.

Tα αγαπημένα κορίτσια της μόδας δεν παραλείπουν να εκφάζουν τη λατρεία τους στο δερμάτινο στοιχείο, τολμώντας super sexy, rock ή grunge looks που μας αρέσουν πολύ. Άλλες επιλέγουν πανύψηλες δερμάτινες μπότες με την χρυσή υπογραφή Christian Louboutin όπως η Rihanna, αντικαθιστώντας με στυλ ακόμη και το παντελόνι! Η Olivia Wilde ασπάστηκε το rock-chic φορώντας ένα distressed leather jacket με έπίσης δερμάτινο παντελόνι με λεπτομέρεις από δαντέλα και motorcycle boots πριδίδοντας την αδυναμία της στο Topshop.

H Kim Kardashian είναι γνωστή για την μεγάλη συλλογή της από δερμάτινες φούστες και τελευταία με τη βοήθεια το Kanye έχει αρχίσει και μεταμορφώνεται σε rock-chic goddess, προσπαθώντας να ξεπλύνει το glamour trendy στυλ της. Την Tom Ford φούστα της συνδύασμε με laser-cut Jimmy Choo πέδιλα και γυαλιά που σχεδίασε ο Kanye West (μια επιφύλαξη εδώ) κρατώντας ένα Louis Vuitton πορτοφόλι.

Η Jessica Biel έχει ενταχθεί για τα καλά στο κόσμο της μόδας και έδωσε το 'παρών' στην Παριζιάνικη εβδομάδα μόδας. Στην πρώτη εκδοχή έκανε μία μίξη υφών φορώντας μάυρα. Σύνολο Zara με έμφαση στο δερμάτινο σακάκι, και τσάντα Chanel για το ταξίδι της ενώ για την έξοδο προτίμησε ένα rock-chic Isabel Marant σύνολο με studs. Kόκκινο σακάκι και μαύρο παντελόνι με ασορτί μποτάκια. Υπέροχη.

Από την άλλη η μία και μοναδική, Kate Moss, βρίσκεται στο Παρίσι, καθοδόν για το S/S 2013 fashion show της Stella McCartney, με ένα μαύρο στενό φόρεμα της σχεδιάστριας, καθώς και Μαnolo Blahnik stilettos σε μαύρη απόχρωση. Συμπληρώνει το outfit με ένα μαύρο onersized biker jacket με κρόσσια και leopard printed cat-eyes γυαλιά ηλίου, επίσης δημιουργία της ΜcCartney. Επιστρέφοντας στο Λονδίνο, κυριλεκτικά δίνει ρέστα με άλλο ένα total black look. Μαύρο κολάν, μποτάκια, μπλούζα και δερμάτινο συν ένα υπέροχο κολιέ φούντα. H&M και Topshop παρακαλώ.

Η Jennifer Lopez, έχει έναν έρωτα τελευταία με τα δερμάτινα φορέματα και φυσικά στον μοναδικό Tom Ford. Χωρίς αμφιβολία αυτό το στυλ της πηγαίνει πολύ!

Το πιο στιλάτο fashion icon της εποχής μας, η Alexa Chung με το που κρύωσε ο καιρός κατέφυγε στη σιγουριά του κλασικού μάυρου biker jacket που συνδύασε βασιζόμενη στο hip στοιχείο και στο grunge με μαύρα λουστρινέ χειροποίητα brogues από την Cherry Boutique της Ιταλίας.

Η Jessica Alba κάνει την απόλυτη ανατροπή επιλέγοντας ένα biker jacket αρκετά δυναμικό για να ολοκληρώσει ένα preppy-chic άκρως κοριτσίστικο look με Zara ρούχα και Giuseppe Zanotti γόβες. Τα εύσημα θα της τα δώσουμε γιατί πρώτον τολμά, δεύτερον το υποστηρίζει!

Aν σας έλειψετο στυλ της λατρεμένης Poppy Delevigne ορίστε ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς να μπλέκεται το παλιό με το καινούριο. Ένα classy tweet σακάκι με εκκεντρικό επίσης tweed-detailed σορτσάκι με βάση το δέρμα. Μπορντό fedora κι ένα ζευγάρι studded suede μποτάκια κάνουν τη διαφορά. Chanel, Karl Lagerfeld, Zara και H&M σε ένα look.

Διαβάστε ακόμη:

Hollywood mania: Tom Ford γόβες με λουκέτο!

Κάντο όπως η Emma Watson: Φόρεμα με παντελόνι!

Φθινοπωρινό mix and match από την Taylor Swift!