Anna Wintour: δέκα χρόνια αγάπης με το ίδιο σχέδιο παπουτσιού

Anna Wintour: δέκα χρόνια αγάπης με το ίδιο σχέδιο παπουτσιού

Στην τελευταία της εμφάνιση η Anna Wintour φόρεσε για άλλη μια φορά τα αγαπημένα της Manolo Blahnik παπούτσια.

Χθες το απόγευμα η Anna Wintour μαζί με τον Hamish Bowles και τη Gisele Bündchen μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν στο preview της έκθεσης του φωτογράφου Mario Testino στο Μουσείο Καλών Τεχνών στη Βοστόνη.

Για αυτήν της, λοιπόν, την εμφάνιση η σιδηρά κυρία της αμερικανικής Vogue επέλεξε να φορέσει δημιουργίες από την ανοιξιάτικη 2013 συλλογή του ιταλικού οίκου Prada. Συνδύασε ένα ροζ σατέν φόρεμα με φλοράλ λεπτομέρειες στο μπούστο με ένα μαύρο βελούδινο παλτό με λευκά λουλούδια. Ολοκλήρωσε το look της με τα αγαπημένα της nude Manolo Blahnik παπούτσια που τη βλέπουμε να φορά σχεδόν συνεχώς τα τελευταία δέκα χρόνια (όχι, το ίδιο ζευγάρι, αλλά το ίδιο σχέδιο σε πολλά πανομοιότυπα αντίτυπα).

Πρόκειται για ένα ζευγάρι σχεδιασμένο το 1994 και εμπνευσμένο από την Maria Callas που o Manolo «πείραξε» αργότερα ειδικά για εκείνη. Από τότε που το πρωτοφόρεσε δεν το βγάζει στην κυριολεξία από πάνω της, σπάνια φορώντας άλλου σχεδιαστή παπούτσια στα πόδια της και συναλλάσσοντάς το συνήθως με ένα άλλο ζευγάρι με το όνομα «Botti» που ο Blahnik σχεδίασε το 1999. Εμμονή; Σίγουρα, όμως, θα θέλαμε αλήθεια να τη δούμε να τολμά στα παπούτσια περισσότερο.

Διαβάστε επίσης:

Anna Wintour: (Σχεδόν) χαμογελαστή, στα CFDA

Γιατί το μοντέλο στο πρώτο εξώφυλλο της Vogue με την υπογραφή της Anna Wintour φορούσε jeans;

Τότε και τώρα: H iron lady της μόδας Anna Wintour