Michelle Obama vs Ann Romney: αναμέτρηση του στυλ των δύο υποψήφιων Πρώτων κυριών των ΗΠΑ

Michelle Obama vs Ann Romney: αναμέτρηση του στυλ των δύο υποψήφιων Πρώτων κυριών των ΗΠΑ

Ποια ντύνεται σαν πραγματική Πρώτη Κυρία;

Αυτήν την περίοδο οι αμερικάνοι βρίσκονται σε κατάσταση ανασυγκρότησης και αποφάσεων καθώς ο Obama και ο Romney αντιπαρατίθενται προσπαθώντας να μαζέψουν όσες πιο πολλές ψήφους μπορούν. Ενώ οι άντρες τους μάχονται για την προεδρία των ΗΠΑ, η Michelle Obama και η Ann Romney δίνουν τη δική τους μάχη επιστρατεύοντας στυλίστες και γκαρνταρόμπες αρκετών χιλιάδων δολαρίων.

Διαβάστε τα παρακάτω και πείτε μας ποια θεωρείτε εσείς την ιδανική Πρώτη κυρία της Αμερικής.

Και οι δύο κυρίες μας έχουν δείξει πως αγαπάνε τα έντονα χρώματα κι έτσι δεν είναι καθόλου παράξενη η σύμπτωση της ίδιας φούξια απόχρωσης και στις δύο τους. Από τη μία η Michelle Obama επιλέγει ένα deux pieces σχεδιασμένο από τον Michael Kors κι από την άλλη η Ann Romney λανσάρει ένα ροζ φουξ του Oscar de la Renta.

Η Michelle Obama εμφανίζεται στις 4 Σεπτεμβρίου με ένα γυαλιστερό ροζ φόρεμα της Tracy Reese που ανοίγει στο τελείωμα. Η Ann Romney έχει ήδη προηγηθεί με ένα κατακόκκινο κλασικό Oscar de la Renta για το Republican National Convention, στις 28 Αυγούστου.

Η Ann Romney υποστηρίζει το σύζυγό της τη μέρα που αναγγέλλεται η υποψηφιότητά του, φορώντας ένα μπλε αμάνικο φόρεμα με χρυσά κοσμήματα. Από την άλλη, στην αντίστοιχη θέση η Obama προτιμά το βουργουνδί χρώμα σε μία εμπριμέ πιο απλή γραμμή που δεν καταφέρνει να εντυπωσιάσει.

Και οι δύο γυναίκες αρέσκονται σε αυστηρές γραμμές ίσια σακάκια και pencil φούστες. Η Ann Romney ποντάρει στο λευκό ενώ η Michelle Obama δείχνει για άλλη μία φορά αδυναμία στο navy blue που της πάει τόσο πολύ.

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian: πιο στυλάτη από ποτέ στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης