Ένεση τεστοστερόνης: Άντρες στα Oscar

Ένεση τεστοστερόνης: Άντρες στα Oscar

Μπορεί οι κυρίες να κλέβουν τα φλας των φωτογράφων, αλλά οι κύριοι κλέβουν τις καρδιές όλων των αναγνωστριών μας, έτσι σας παρουσιάζουμε όλους τους πιο γοητευτικούς του κόκκινου χαλιού.

oscars-lanthi
oscars-justin
oscars-hugh
oscars-colin
oscars-mark

Γιώργος Λάνθιμος
Ο Έλληνας σκηνοθέτης κατάφερε να φτάσει μέχρι τα Oscar με την ταινία του, «Κυνόδοντας», αλλά δεν κέρδισε το αγαλματίδιο. Καμία σημασία δεν έχει όμως, γιατί στο κόκκινο χαλί με το Ermenegildo Zegna κοστούμι του ήταν ένας από τους πιο στυλάτους και γοητευτικούς άντρες. Το παπιγιόν και οι κυρίες που τον συνόδευαν βοήθησαν πολύ σε αυτό.


Mark Wahlberg
Κάθε φορά που τον βλέπουμε θυμόμαστε τη θρυλική καμπάνια των 90s για τα Calvin Klein εσώρουχα, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Mark έχει ωριμάσει σαν ηθοποιός και ως άντρας. Με το κλασικό αξύριστο look του, που θα μπορούσε παραλείψει έστω και μία φορά, και το Giorgio Armani κοστούμι του ήταν σίγουρα ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες που περπάτησαν σε αυτό το κόκκινο χαλί.


Justin Timberlake
Ο pop star, που μεταπήδησε από το τραγούδι στην ηθοποιία και εντυπωσίασε στο Social Network, περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα Tom Ford κοστούμι και πολύ αυτοπεποίθηση. Ναι, είναι ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες και οι μέρες που το μαλλί του έκανε μπουκλίτσα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ευτυχώς.


Hugh Jackman
Το Salvatore Ferragamo σταυρωτό σακάκι του κοστουμιού του Hugh Jackman ήταν σίγουρα το πιο εντυπωσιακό και κομψό ρούχο που είδαμε σε αντρική παρουσία στο κόκκινο χαλί. Το θετικό για κάθε γυναίκα στις εμφανίσεις του Hugh είναι η γηραιά σύζυγος του, που δίνει ελπίδα σε όλες πως θα μπορούσαν να έχουν έναν άντρα σαν το Hugh.


Colin Firth
Ο νικητής του Oscar του 'Α ανδρικού ρόλου, Colin Firth, αντιπροσωπεύοντας τη Βρετανική κομψότητα, διάλεξε να φορέσει ένα κοστούμι του φίλου του Tom Ford για να εντυπωσιάσει με το στυλ του, όπως ακριβώς και με τις ερμηνείες του στις ταινίες. Τα κατάφερε και τον συγχαίρουμε σε κάθε επίπεδο.