Jane, Florence, Evan: o οίκος Gucci στα καλύτερά του

Jane, Florence, Evan: o οίκος Gucci στα καλύτερά του

Ο ιταλικός οίκος Gucci το Σάββατο το βράδυ είχε την τιμητική του.

Το Σάββατο το βράδυ στο Los Angeles County Museum of Art έλαβε χώρα το LACMA 2012 Art + Film Gala με την υποστήριξη του οίκου Gucci προς τιμήν του σκηνοθέτη Stanley Kubrick και του καλλιτέχνη Ed Ruscha. Όπως ήταν φυσικό το ιταλικό fashion house ήταν στα καλύτερά του και έλαμψε στο κόκκινο χαλί σε όλο του το μεγαλείο.

Η πιο ενδιαφέρουσα παρουσία της βραδιάς ήταν φυσικά η τραγουδίστρια Florence Welch που η σχέση της με τον οίκο Gucci μετρά αρκετό καιρό (πέρυσι η Frida Giannini, creative director του maison Gucci επιμελήθηκε τα ρούχα της περιοδείας της Florence). Συνδύασε ένα custom made μωβ φόρεμα με Gucci κοσμήματα και μια Gucci τσάντα και έκλεψε όλα τα βλέμματα.

Στο event παρευρέθηκε και η ηθοποιός Evan Rachel Wood που φόρεσε μια μπρονζέ Gucci δημιουργία με παγιέτες. Μια Gucci clutch τσάντα και Gucci σανδάλια ολοκλήρωσαν ένα άκρως θηλυκό look, μακριά από το ανδρόγυνο chic που μας έχει συνηθίσει.

Τέλος (αλλά όχι τελευταία), και η Jane Fonda στα εξήντα πέντε της χρόνια έδειχνε υπέροχη με ένα total Gucci look, αποδεικνύοντας πως η κομψότητα δεν κοιτά ημερομηνία γέννησης.

Διαβάστε επίσης:

Ο οίκος Gucci μηνύει την οικογένεια Gucci

Πριγκίπισσα Charlene: κομψότητα στα μαύρα

Η Charlotte Casiraghi ξανά στην καμπάνια του οίκου Gucci