Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες stars την εβδομάδα που τελειώνει;

Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες stars την εβδομάδα που τελειώνει;

Λίγες ώρες πριν υποδεχτούμε το Σαββατοκύριακο, το Queen παρουσιάζει τις διάσημες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε, και αυτή την εβδομάδα, για την καλαισθησία και την κομψότητά τους.

Jennifer Lopez
Η Λατίνα σταρ έκλεψε λίγο χρόνο από την παγκόσμια περιοδεία της, προκειμένου να παραβρεθεί στο φιλανθρωπικό gala της UNESCO που έγινε στο Dusseldorf της Γερμανίας. Για την περίσταση, η Lopez φόρεσε ένα μαύρο, βραδινό φόρεμα του οίκου Lanvin, από δαντέλα chantilly και με διακοσμητικό, βελούδινο φιόγκο στη μέση.

Marion Cotillard
Στα ετήσια βραβεία του περιοδικού Harper's Bazaar, για τις γυναίκες της χρονιάς, που έγιναν στο Λονδίνο, η Γαλλίδα σταρ παραβρέθηκε για να παραλάβει το βραβείο για την καλύτερη ηθοποιό. Η Cotillard, για μία ακόμα εβδομάδα, κέρδισε μία θέση στην λίστα με τις πιο καλοντυμένες stars, με δημιουργία του οίκου Dior, του οποίου είναι και πρόσωπο. Το στραπλες φόρεμα, από την συλλογή που σχεδίασε ο Raf Simons, για την Άνοιξη του 2013, η Cotillard συνδύασε με γκρι ψηλοτάκουνα, του ίδιου παρισινού οίκου, και κοσμήματα του οίκου Chopard.

Gwyneth Paltrow
Μία απογευματινή εμφάνιση μας χάρισε η ηθοποιός, με κοντό, δερμάτινο φόρεμα Hugo Boss, του ομώνυμου οίκου, για το λανσάρισμα του αρώματος Boss Nuit Pour Femme, στην διαφημιστική καμπάνια του οποίου πρωταγωνιστεί. Τα ψηλοτάκουνα της -πάντα καλοντυμένης- σταρ είναι του οίκου Jimmy Choo.

Naomie Harris
Η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του James Bond, Skyfall, βρέθηκε, μαζί με τον Daniel Craig, στη Ρώμη, όπου φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες προώθησης της παραγωγής. Το διάφανο, μαύρο πουκάμισο, και το υφασμάτινο παντελόνι της ηθοποιού, είναι του οίκου Dolce & Gabbana, ενώ τα μαύρα ψηλοτάκουνα από PVC είναι του Μάγου των Παπουτσιών, Christian Louboutin. Απλή, θηλυκή και απόλυτα chic.

Cameron Diaz
Η όμορφη σταρ εμφανίστηκε στο event του οίκου Gucci, στο Λος Άντζελες, προς τιμήν του Stanley Kubrick. Η ξανθιά πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε με flirty, κατακίτρινο φόρεμα Gucci (φυσικά). Τα μαύρα, ψηλοτάκουνα σανδάλια της Diaz φέρουν επίσης την υπογραφή του διάσημου ιταλικού οίκου.

Διαβάστε ακόμα:
Τόνια Σωτηροπούλου: Το στυλ του Bond Girl
Ηot Fashion Trend: Γυαλιά Μυωπίας! Ποιοι stars τους έχουν αδυναμία;
Isabel Marant: τα πιο πολυπόθητα μποτάκια της σεζόν στα πόδια της Kate Moss