Ποια celebrity κρατά τσάντα Louis Vuitton με το δικό της μονόγραμμα;

Ποια celebrity κρατά τσάντα Louis Vuitton με το δικό της μονόγραμμα;

Γιατί μία πραγματική σταρ πρέπει να ξεχωρίζει πάντα!

Το να σου πάρουν καταλάθως τη βαλίτσα στο αεροδρόμιο είναι από τα χειρότερα που μπορεί να σου συμβούν! Ιδίως αν η βαλίτσα είναι Louis Vuitton. Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκε και η εν λόγω σταρ και απαίτησε να μπει το προσωπικό της μονόγραμμα πάνω στην πανάκριβη LV της!

Έκπληξη προκάλεσε η Goldie Hawn όταν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles με τον σωματοφύλακά της να κουβαλά μία τεράστια large Louis Vuitton βαλίτσα διακοσμημένη με τα αρχικά της σταρ σε έντονο γαλάζιο! Τα αρχικά απεικονίζουν το πλήρες όνομα της Goldie που είναι Goldie Jeanne Hawn. Η υπέρ-προσεκτική 66χρονη νεαρά (μιας και δεν λέει να γεράσει) εμφανίστηκε φρέσκια, με ένα φρέσκο denim look και το γνωστό πλατύ χαμόγελό της.

Ανέμελα ξανθά μαλλιά και aviator γυαλιά ηλίου ολοκλήρωναν το στυλ της που ήταν λίγο σφιγμένο με μία λευκή τουνίκ και ψηλές μαύρες μπότες. Το μάλλινο ημίπαλτο σε ασπρόμαυρο ισορρόπησε κάπως της εμφάνισή της... Δεν έλειψαν τα κοσμήματα ένα τυρκουάζ δαχτυλίδι και ένα χρυσό μενταγιόν.

Εμείς λέμε να εστιάσουμε μόνο στην βαλίτσα και στην απουσία του αγαπημένου της Kurt Russell, μιας και είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν τους βλέπουμε μαζί!

Διαβάστε ακόμη:

Η Emily Blunt με Alexander McQueen

Οι celebrities φορούν Victoria Beckham!

Kelly Osbourne: To απόλυτο style icon εξομολογείται «Ήμουν σαν σκ@τ@»