Madonna και Lourdes: Η κόρη σικάτη, η μαμά γυμνή

Madonna και Lourdes: Η κόρη σικάτη, η μαμά γυμνή

Μαμά και κόρη εμφανίστηκαν αλά μπραζέτα στο After Oscar Party του Vanity Fair.

Τι γίνεται όταν η 15χρονη κόρη σου καταλήγει να είναι πιο φυσιολογικά ντυμένη και πιο σοβαρή από εσένα; Αυτά έπαθε και η Βασίλισσα της Ποπ Και θέλησε να κλέψει την νεανική φρεσκάδα της κόρης της. Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί τόση ματαιοδοξία και ποτέ δεν θα μάθουμε μάλλον τι έκανε την Madonna να επιλέξει να πάει σε μία τόσο επίσημη τελετή απλά με ένα κορμάκι, και πολύ μα πολύ δαντέλα.

Ναι, η δαντέλα φέτος είναι στη μόδα και ναι σε βοηθάει να δείχνεις σέξι και μοιραία αλλά όταν φοράς μόνο αυτό, περνάς απλά στο σημείο που γίνεσαι κιτς και ντροπιάζεις και την μικρή σου κόρη. Βέβαια ξεχάσαμε ότι η μαμά Madonna έριξε από πάνω και μία απλή γουνίτσα, έτσι για μην την κατηγορήσουν ότι βγαίνει και ολόγυμνη έξω, όλα και όλα.

Η δε Lourdes ή Λούρδη, όπως την γνωρίσαμε εμείς, διάλεξε ένα τοπ-φουστάνι με πολύ πούλια και glam, που όμως αρμόζει αρκετά στην ηλικία της και στο glamorous που απαιτεί το κόκκινο χαλί. Όμως επειδή δεν είμαστε κακοί άνθρωποι να πούμε ότι θέλουμε με λατρεία να βάλουμε τα χέρια μας στα τόσο μεταξένια μαλλιά της Madonna, ναι, για αυτό την ζηλεύουμε.