Pamela Anderson: το πιο καυτό κόκκινο μαγιό που πέρασε ποτέ από τις οθόνες μας

Pamela Anderson: το πιο καυτό κόκκινο μαγιό που πέρασε ποτέ από τις οθόνες μας

Αυτό το κορίτσι ποιος θα το πάρει;

Η Pamela Denise Anderson είναι το κορίτσι πειρασμός που μας συστήθηκε ως CJ Parker, η ναυαγοσώστρια στη σειρά Baywatch που έσπασε τα κοντέρ. Από ανήλικα αγοράκια που έλιωναν μπροστά από τη μικρή οθόνη, μέχρι κοριτσάκια και γυναίκες όλων των ηλικιών που ήθελαν να της μοιάσουν, η Pamela έγινε το απόλυτο σεξ symbol της δεκαετίας του '90. Παρτό αποκαλυπτικό μαγιό που τη συνόδευε σε κάθε επεισόδιο, μεγάλο σιλικονάτο στήθος και τατουάζ σύρμα στο μπράτσο, έγιναν το σήμα κατατεθέν της "ζωντανής Barbie" που περπατούσε στην άμμο και έκανε (κυριολεκτικά) τις ξαπλώστρες να τρίζουν και τις τηλεοράσεις να συντονίζονται μόνο για πάρτη της.

Η αθώα γυμνάστρια που ανακάλυψε η showbiz τυχαία σε έναν αγώνα των BC Lions όταν την έδειξε η κάμερα στο πλήθος του γηπέδου, αποχωρίστηκε πολύ νωρίς από την ξέγνοιαστη υπόστασή της και κράτησε αυτό που ήξερε πως πουλάει. Όσο πιο πολύ σεξαπίλ, τόσο μεγαλύτερο το ντεκολτέ και τόσο περισσότερα τα εξώφυλλα στο Playboy. Μην ψάχνετε για πλούσιο βιογραφικό σε ρόλους υποκριτικής που θα μπορούσαν να τι δικαιώσουν ως ηθοποιό καθώς η Pamela όσο και να προσπάθησε δε μπόρεσε ποτέ να ξεπετάξει από πάνω της την καρικατούρα της σεξοβόμβας, ενισχύοντας το μύθο της με δύο sex tapes και μερικούς επεισοδιακούς γάμους που κράτησαν όσο και η επήρεια του αλκοόλ από τα προηγούμενα βράδια.

Με όπλο της τα αποκαλυπτικά μαγιό (παντρεύτηκε με λευκό μπικίνι), τα λευκά tshirt με αβυσσαλέο ντεκολτέ και τα μικροσκοπικά φορέματα (θα μπορούσαν να είναι μπλούζες) που δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία, η Anderson μπορεί να καυχιέται για τη φιλοζωική της δράση και την iconic φιγούρα της που κρεμάστηκε σε κάθε αγορίστικο δωμάτιο και λατρεύτηκε σαν πραγματική θρησκεία.

In Pamela Anderson we trust!

Διαβάστε επίσης:

Kelly Osbourne: το παχουλό κορίτσι που έγινε fashion icon

Victoria Beckham- Harper Seven: δύο κορίτσια που ξέρουν πώς να ντυθούν σε μία πτήση