Πες ναι στο δερμάτινο φόρεμα και κάντο όπως οι stars (photos)

Πες ναι στο δερμάτινο φόρεμα και κάντο όπως οι stars (photos)

Plus: Δες πώς να το συνδυάσεις

To δέρμα είναι τάση. Υπάρχει παντού, αλλά οι περισσότερες από εμάς δεν τολμάμε να αγοράσουμε κάτι παραπάνω από το κλασικό δερμάτινο jacket που το φοράνε πια όλες. Κάντε τη διαφορά και πείτε ναι, στο δερμάτινο φόρεμα. Αποτελεί must have κομμάτι του χειμώνα. Οι stars του Hollywood, «πίνουν νερό» στο όνομά του. Ο λόγος; Η άψογη εφαρμογή του καθώς και το γεγονός ότι κρύβει τις ατέλειες. Καλύπτει τέλεια, καθώς η υφή του δεν είναι λεπτή όπως του βαμβακερού, που... τα δείχνει όλα!


Stars όπως η Kate Moss, Kylie Minogue, Cindy Crawford, Jessica Alba, Jennifer Aniston και Charlize Theron έχουν γεμίσει τη ντουλάπα τους με δερμάτινα φορέματα και δε διστάζουν να τα επιλέξουν σε κάθε περίσταση.


Τολμήστε το και εσείς. Πώς θα το συνδυάσετε;

Όπως θα συνδυάζατε οποιοδήποτε απλό μονόχρωμο φόρεμά σας. Αν θέλετε να δείχνετε rock, επιλέξτε να το συνδυάσετε με rock booties, ενώ αν θέλετε ένα πιο classy style η κλασική δερμάτινη γόβα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Αν είστε κλασική, αγοράστε άφοβα το δερμάτινό σας σε μαύρο χρώμα που είναι πιο safe επιλογή. Αν πάλι σας αρέσει να τολμάτε και διαθέτετε και ωραίο κορμί, τότε επιλέξτε ένα μπεζ ή γκρι δερμάτινο φόρεμα, όπως αυτό της Salma Hayek.


Δείτε στη gallery, άφθονες φωτογραφίες των stars. Πώς συνδύασαν το leather dress τους; Ποια εμφάνιση από όλες ξεχωρίσατε και ποιο θα είναι το επόμενο απόκτημά σας;

Διαβάστε ακόμα:

Δερμάτινο παντελόνι: Ποιες stars δείχνουν hot μέσα σε αυτό και πώς να το συνδυάσετε!

Δείτε τη hot εμφάνιση της Kristen Stewart ως άγριο, rock θηλυκό!

Easy rider style! Εμπνευστείτε από τους μηχανόβιους και απογειώστε το στυλ σας!