Elle Fanning: φορώντας πρώτη τα πιο περίεργα παπούτσια της επόμενης σεζόν

Elle Fanning: φορώντας πρώτη τα πιο περίεργα παπούτσια της επόμενης σεζόν

Περίεργο, παιχνιδιάρικο, αστείο. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα look της εβδομάδας.

Η ηθοποιός Elle Fanning παρευρέθηκε τη Δεύτερα στην πρεμιέρα της ταινίας «The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2» στο Nokia Theatre L.A. Live στη California των Ηνωμένων Πολιτειών ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια με δημιουργίες από την ανοιξιάτικη 2013 συλλογή του ιταλικού οίκου Prada.

Φυσικά τα παπούτσια της, με επιρροές από την ιαπωνική παράδοση όπως τα εμπνεύστηκε η σχεδιάστρια Miuccia Prada, ήταν εκείνα που τράβηξαν όλα τα βλέμματα και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. Πριν ξεστομίσετε πως τα εν λόγω παπούτσια είναι απαράδεκτα, ξαναρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες.

Στα πόδια της Elle (αν και ένα διακριτικό πεντικιούρ έλειπε) δεν δείχνουν άσχημα. Ίσα ίσα που αυτά τα περίεργα παπούτσια ταιριάζουν με το υπόλοιπο, δημιουργώντας ένα look κοριτσίστικο, παιχνιδιάρικο, αστείο (χωρίς να είναι άκομψο). Σίγουρα ένα ζευγάρι πλατφόρμες θα μας ήταν πιο εύκολο να τις χωνέψουμε, όμως, σε έξι μήνες, που θα έχει έρθει καλοκαίρι και θα έχουμε δει να τα φορούν αρκετές celebrities, θα έχουμε αφομοιώσει και τα εν λόγω παπούτσια.

Η Elle πήρε το ρίσκο και δεν μας ενόχλησε. Αντιθέτως την επικροτούμε που συνεχώς πειραματίζεται (μην ξεχνάτε είναι μόλις δεκατεσσάρων ετών).

Διαβάστε επίσης:

Dakota Fanning: το street style μιας βροχερής ημέρας

Η Dakota Fanning με Prada δεν συγκλονίζει

H νέα Prada τσάντα της Lily Allen