CFDA 2012: όλες οι παρουσίες που μας τράβηξαν την προσοχή

CFDA 2012: όλες οι παρουσίες που μας τράβηξαν την προσοχή

Δέκα κυρίες ήταν εκείνες που κέρδισαν βραβείο στυλ στην απονομή των ένατων CFDA βραβείων.

Πριν δύο ημέρες στην Νέα Υόρκη έλαβε χώρα η ένατη απονομή των βραβείων CFDA/Vogue Fashion Fund για το 2012 με πλήθος μοντέλων, σχεδιαστών και celebrities να δίνουν το παρόν και το κόκκινο χαλί να γεμίζει high fashion δημιουργίες.

Αν και γενικά η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν είχε παραφωνίες ξεχωρίσαμε δέκα κυρίες, οι οποίες μας κέρδισαν με το απαράμιλλο στυλ τους. Πρώτα απ' όλα η Βρετανίδα τηλεπερσόνα Alexa Chung που φόρεσε δημιουργίες με layers από δαντέλα μένοντας πιστή στο στυλ της από την ανοιξιάτικη 2013 συλλογή του Thakoon σε συνδυασμό με Tabitha Simmons παπούτσια και μια Louis Vuitton τσάντα. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το top model Karlie Kloss που φόρεσε μια δημιουργία με δαντέλα των Cushnie et Ochs σε συνδυασμό με μαύρα ψηλοτάκουνα και clutch τσάντα και γυαλιά μυωπίας που ταίριαξαν άψογα με το chic geek αέρα της εμφάνισής της. Cushnie et Ochs επέλεξε και η καλλονή Carolyn Murphy σε συνδυασμό με ασημένια αξεσουάρ και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Karlie και η Carolyn, όμως, δεν ήταν τα μόνα μοντέλα που μας εντυπωσίασαν. Η Coco Rocha έδωσε το παρόν φορώντας ένα Suno NY φόρεμα με μια χρυσή ζώνη και παπούτσια σε μπλε απόχρωση που ταίριαξαν με την τσάντα της. Suno επέλεξε και τo αγγελάκι της Victoria's Secret Caroline Trentini σε μια εμφάνιση με ρετρό διάθεση. Από την άλλη η Liya Kebede επέλεξε μια Proenza Schouler λευκή δημιουργία, ενώ η ανεπανάληπτη Miranda Kerr εντυπωσίασε με δύο κομμάτια από την up & coming εταιρεία Giulietta σε συνδυασμό με μαύρα παπούτσια και μια Prada τσάντα.

Φυσικά από την εν λόγω βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν ηθοποιοί και σχεδιαστές. Η Emma Stone επέλεξε να φορέσει Burberry Prorsum δημιουργίες από την συλλογή της επόμενης άνοιξης, ενώ η Liv Tyler εμφανίστηκε με ένα από την κορυφή μέχρι τα νύχια Proenza Schouler look.

Τέλος, η νικήτρια της βραδιάς για εμάς ήταν η creative director της εταιρίας J. Crew, Jenna Lyons, που φόρεσε δικές της δημιουργίες σε ένα iconic ανδρόγυνο look.

Διαβάστε επίσης:

Η μόδα υποστηρίζει τους πληγέντες από τον τυφώνα Sandy

Karolina & Emma: δύο look εμπνευσμένα από την ανδρική γκαρνταρόμπα

Οι πιο στιλάτες πρώτες κυρίες της Αμερικής!