Beyonce- Jessica Biel- Miranda Kerr- Viola Davis: ποια διάσημη star φόρεσε καλύτερα το Victoria Beckham φόρεμα;

Beyonce- Jessica Biel- Miranda Kerr- Viola Davis: ποια διάσημη star φόρεσε καλύτερα το Victoria Beckham φόρεμα;

Η Victoria Beckham ράβει όλο το Hollywood.

Η Victoria Beckham έχει καταφέρει να γίνει ιέρεια της μόδας μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με τα ρούχα της να γίνονται ανάρπαστα κατευθείαν από την πασαρέλα. Οι διάσημες φίλες της Victoria σπρώχνονται για να προλάβουν να φορέσουν ένα από τα περιβόητα ρούχα της και όπως φαίνεται τα καταφέρνουν μία χαρά.

Η φρεσκοπαντρεμένη Jessica Biel, εμφανίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο The Late Show with David Letterma με ένα υπέροχο λευκό φόρεμα της posh το οποίο και συνδύασε με χρυσαφένια πέδιλα και λευκούς κρίκους κάνοντας την πρόβα της σα bride to be.

Στη συνέχεια, η μανούλα Beyonce λάνσαρε την ίδια δημιουργία σε πετρόλ λίγες μέρες μετά την έξοδό της από το μαιευτήριο, προσθέτοντας ένα μεγάλο κολιέ και χοντροκομμένα πέδιλα που πολύ μας αρέσουν.

Η 29 χρονη Miranda Kerr δε μπόρεσε να αντισταθεί στη δημιουργία της Victoria Beckham κι έτσι σαν άλλη Jackie Kennedy φόρεσε το φόρεμα ίσως με τον πιο καλομελετημένο τρόπο. Οι Lanvin γόβες της και η Prada ζώνη ασορτί με την τσάντα δίνουν έναν αέρα κομψότητας στο λευκό φόρεμα που την κολακεύει αφάνταστα.

Τέλος, η Viola Davis εμφανίστηκε στο 5ο ετήσιο ESSENCE Black Women in Hollywood Luncheon στο Beverly Hills φορώντας το ίδιο ακριβώς φόρεμα συνδυασμένο με γόβες του οίκου Salvatore Ferragamo και χρυσαφένιο clutch Judith Leiber που της πήγαιναν πάρα πολύ.
Μήπως η Victoria Beckham έχει σχεδιάσει το iconic φόρεμα της σεζόν;

Διαβάστε επίσης:

Πόση «παντόφλα» τρώει ο David Beckham;

Hollywood report: δείτε πώς ντύνονται για το Halloween τα διάσημα πιτσιρίκια

Victoria Beckham- Harper Seven: δύο κορίτσια που ξέρουν πώς να ντυθούν σε μία πτήση

Paris Fashion Week: δείτε τους celebrity που κουβαλάνε στα show όλη τους την οικογένεια

Victoria Beckham: Ξέχασε (κυριολεκτικά) το γιο της