Diane Kruger: H βασίλισσα του red carpet. Δείτε τις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις της!

Diane Kruger: H βασίλισσα του red carpet. Δείτε τις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις της!

Πάντα κομψή η όμορφη ηθοποιός...

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει την ομορφιά της, στην ταινία Τροία, ως ωραία Ελένη. Το πρόσωπό της είναι υπέρλαμπρο και ξέρει πάντα να μαγεύει λόγω της αγνότητας και της αριστοκρατίας που εκπέμπει. Πέραν όμως από εκπληκτικό πρόσωπο, διαθέτει και αξιοζήλευτο κορμί, αφού στο παρελθόν ήταν και μοντέλο.

Η Diane Kruger σίγουρα είναι από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς της γενιάς της. Οι στιλιστικές της επιλογές πάντα μας αρέσουν, μιας και ποτέ δεν υπερβάλλει. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η απλότητα και η αρμονία. Στις red carpet εμφανίσεις της προτιμά τα μακριά φορέματα, με πρωτότυπες λεπτομέρειες και βαθιά σκισίματα, που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της ή το μπούστο της. Βέβαια, και τις φορές που έχει επιλέξει μίνι φορέματα τερμάτισε πρώτη στον αγώνα του στυλ.


Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα απλά κοσμήματα και στα διαμαντένια σκουλαρίκια. Τα μαλλιά της πάντα είναι καλοχτενισμένα και ομολογουμένως της πάνε όπως και να τα φτιάξει. Είτε πιασμένα σε κότσο, είτε πιασμένα σε pony-tail, είτε με ελαφρές μπούκλες, είναι πάντα κούκλα και τα υποστηρίζει όλα άψογα.

Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις της Diane στην παραπάνω gallery και πάρτε μαθήματα από μια star για το πώς αρμόζει να ντύνεστε στις επίσημες εμφανίσεις σας!

Διαβάστε ακόμα:

Diane Kruger: για άλλη μια φορά εντυπωσιακή με Valentino

Diane Kruger: η παγιέτα φορεμένη σωστά

H Diane Kruger επιστρέφει στις καλοντυμένες εμφανίσεις της