Lindsay Lohan: οι αμέτρητες εμφανίσεις της από τις περιπέτειές της στα αμερικάνικα δικαστήρια

Lindsay Lohan: οι αμέτρητες εμφανίσεις της από τις περιπέτειές της στα αμερικάνικα δικαστήρια

Αυτό το κορίτσι έχει κάνει τα δικαστήρια δεύτερο σπίτι της.

Περιμένετε τα Oscar για να θαυμάσετε τις τουαλέτες των διάσημων κυριών και ποια θα πρωτοπετάξει μπούτι έξω, τις επιδείξεις μόδας της Vivienne Westwood για να καμαρώσετε την παρακμή της Pamela Anderson και το καλοκαίρι για να μετρήσετε την κυτταρίτιδα των celebrity κοριτσιών.

Ε, λοιπόν, η Lindsay Lohan μας έχει δώσει άλλο ένα λόγο να περιμένουμε την άφιξή της σε κάποιο αμερικάνικο δικαστήριο, καθώς έχει καθιερώσει νέα μανία. Οι αμέτρητες εμφανίσεις του άτακτου κοριτσιού με χειροπέδες μετά από κάποια παρανομία έχουν γίνει πλέον ο κανόνας, κάνοντάς μας να βάζουμε στοιχήματα για το ποιο θα είναι το επόμενο ρούχο που θα διαλέξει.

Από σέξι καουμπόισα, μέχρι preppy γραμματέας και σέξι λολίτα, η Lindsay δοκιμάζει τη γκαρνταρόμπα της στα δικαστήρια, όπως οι υπόλοιπες συνάδελφοί της κάνουν στα μεγάλα πάρτι και τις κοινωνικές δεξιώσεις. Αφού εκεί συχνάζει το κορίτσι, τι να κάνει, προσαρμόζει τη ντουλάπα της στην καθημερινότητά της.

Πάρτε μία γεύση από τις στιλιστικές της επιλογές τα τελευταία χρόνια (πάντα έξω από τις δικαστικές αίθουσες) και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας!


Διαβάστε ακόμη:

Lindsay Lohan: και πάλι μπλεξίματα με την αστυνομία

Ποια διάσημη έπεσε θύμα απόπειρας πνιγμού;

Βγήκε το τρέιλερ παρωδία της Lindsay Lohan: Αγάπη μου αυτό δεν είναι Elizabeth Taylor, είναι Eliza-death!