Ο Γιώργος Σεγρεδάκης αποκαλύπτει: Την εμπνευσμένη από τα 70s εμφάνιση της Ζέτας

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης αποκαλύπτει: Την εμπνευσμένη από τα 70s εμφάνιση της Ζέτας

Τονισμένη με έντονο μακιγιάζ και ένα εντυπωσιακό κόσμημα

O στυλίστας της Ζέτας Μακρυπούλια, Γιώργος Σεγρεδάκης, αποφάσισε να μεταφέρει την παρουσιάστρια στη δεκαετία του '70 με ένα petrol φόρεμα Dolce & Gabbana από την Dolce & Gabbana boutique και αφήνει το κοινό του Dancing With The Stars 2 με το στόμα ανοιχτό.

Maxi και see-through δαντέλα έδιναν ένα εντυπωσιακό και μεγαλοπρεπές αέρα που συμπληρώθηκε με το πιο statement και ταυτόχρονα chic κόσμημα που έχουμε δει. Ένα υπέροχο βαρύτιμο κολιέ κόσμησε το λαιμό της Ζέτας, από χρυσό 18 καρατίων. Το εν λόγω κολιέ, δια χειρός Ηλία Λαλαούνη, φιλοξενείται στο ομώνυμο μουσείο Λαλαούνης και βγήκε για πρώτη φορά αποκλειστικά για να ολοκληρώσει αυτή την εμφάνιση. Το κολιέ είναι εμπνευσμένο από το μινωϊκό πολιτισμό και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την ιδιαίτερη designer τουαλέτα που φόρεσε η Ζέτα. Τα παπούτσια της παρουσιάστριας ήταν Giuseppe Zanotti από την Καλογήρου.

Τα μαλλιά της, σε ένα περίτεχνο σινιόν που δημιούργησε ο γνωστός hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης και το θεατρικό μακιγιάζ που επιμελήθηκε ο make up artist Γιάννης Μαρκετάκης - μας μετέφεραν στο πνεύμα των 70's διατηρώντας τον παλμό του σήμερα.

Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη εντυπωσιακή εμφάνιση της Ζέτας!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης εμπνέεται από τα 70's και μεταμορφώνει τη Ζέτα σε θεά!

O Γιώργος Σεγρεδάκης μας αποκαλύπτει όλες τις στυλιστικές λεπτομέρειες για τη χθεσινή εμφάνιση της Ζέτας!

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε είδωλο των 60s! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της