Jessica Alba: Στιλάτη όπως πάντα, με casual chic look σε βόλτα με την κόρη της

Jessica Alba: Στιλάτη όπως πάντα, με casual chic look σε βόλτα με την κόρη της

Γιατί η Alba λατρεύει τη μόδα και φαίνεται

Είναι μία από τις ομορφότερες ηθοποιούς της γενιάς της. Μας αρέσει, γιατί έχει φυσική ομορφιά και δεν προσποιείται, ούτε προσπαθεί να δείχνεται, όπως κάνουν οι περισσότερες. Πλέον αποτελεί μία από τις πιο hot μαμάδες του Hollywood. Παρόλο που είναι όμως μανούλα, δεν ξεχνά να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και σε κάθε της εμφάνιση να μας ενθουσιάζει. Για ποια μιλάμε; Μα για την Jessica Alba.


Εδώ η διάσημη ηθοποιός επέλεξε ένα super casual chic look. Σε βόλτα με την κόρη της, Honor, στους δρόμους του παγωμένου Λονδίνου, η Jessica φόρεσε ζιβάγκο, πλεκτή ζακέτα και από πάνω κοντομάνικο παλτό. Η όμορφη star σωστά επέλεξε να ζεσταθεί με την μακριά πλεκτή της ζακέτα και σωστά τόνισε τη μέση της με μια μαύρη χοντρή ζώνη. Το γκρι παντελόνι της με τη μαύρη ρίγα στο πλάι μας άρεσε πολύ και φυσικά λατρέψαμε τις μπότες ιππασίας της με τις ασημένιες λεπτομέρειες.


Το άψογο look της ολοκλήρωσε σωστά, με την χαλαρή της πλεξούδα και το trend του χειμώνα, τα καπέλα. Η Alba επέλεξε ένα μπορντό μπερέ, ο οποίος απογείωσε το στυλ της.

Μιμηθείτε την.

Διαβάστε ακόμα:

Το ένοχο μυστικό της Jessica Alba για αψεγάδιαστο σώμα!

Hollywood report: Ποιες star διαθέτουν τους πιο αξιοζήλευτους κοιλιακούς; (photos)

Αντιγράψτε το look: το δροσερό μακιγιάζ της Jessica Alba