Anne Hathaway: με «οικολογικές» μπότες στην πρεμιέρα του «Les Miserables»

Anne Hathaway: με «οικολογικές» μπότες στην πρεμιέρα του «Les Miserables»

Σε μια gothic, s&m εμφάνιση που σχεδόν μας άρεσε.

Η δεύτερη πρεμιέρα της ταινίας «Les Miserables» με πρωταγωνίστρια την Anne Hathaway έλαβε χώρα τη Δευτέρα το απόγευμα στο Ziegfeld Theatre στη Νέα Υόρκη. Φυσικά στο κόκκινο χαλί περπάτησε και η Anne με ένα σκοτεινό, vamp, gothic look με σαδομαζοχιστικές αναφορές που σχεδόν μας άρεσε.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι η Anne φόρεσε μια μαύρη δημιουργία από ταφτά και ενσωματωμένη κάπα στην πλάτη από την ανοιξιάτικη 2013 συλλογή του Tom Ford σε συνδυασμό με μαύρες μπότες-σανδάλια με πόρπες και ιμάντες από την ίδια συλλογή. Μάλιστα οι συγκεκριμένες μπότες ζήτησε από τον Tom Ford να φτιαχτούν από ψεύτικο δέρμα για να μην αντιτίθενται στα πιστεύω της.

Αν και οι μπότες δεν μας αρέσουν καθόλου και το συγκεκριμένο φόρεμα μας θυμίζει για κάποιο λόγο αλεξίπτωτο, η Anne μας άρεσε σε αυτήν της την εμφάνιση. Βασικά είναι το μακιγιάζ και τα μαλλιά της που μας κέρδισαν, τα οποία ταίριαζαν άψογα με μαύρα της ρούχα. Αν φορούσε ένα άλλο μαύρο φόρεμα και διαφορετικά παπούτσια σίγουρα θα μας άφηνε με το στόμα ανοικτό. Πάντως το vamp μακιγιάζ και τα κοντά μαλλιά της ταιριάζουν πολύ.

Διαβάστε επίσης:

Anne Hathaway: με Givenchy υψηλής ραπτικής στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Αντιγράψτε το look: το μεταλλικό γαλλικό mani της Anne Hathaway

Γιατί η Jessica Biel έχει νεύρα με την Anne Hathaway;