Blake Lively: με δερμάτινο φόρεμα δεν εντυπωσιάζει

Blake Lively: με δερμάτινο φόρεμα δεν εντυπωσιάζει

Αν και έχει όλα τα προσόντα για να εντυπωσιάσει δεν τα καταφέρνει.

Η ηθοποιός Blake Lively παρευρέθηκε προχθές στη Νέα Υόρκη στη φιλανθρωπική συναυλία για τη στήριξη των θυμάτων του τυφώνα Sandy (12-12-12 Concert Benefiting The Robin Hood Relief Fund To Aid The Victims Of Hurricane Sandy).

Για αυτήν της την εμφάνιση η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο studded φόρεμα από την ανοιξιάτικη 2013 συλλογή του γαλλικού οίκου Isabel Marant σε συνδυασμό με nude μποτάκια του αγαπημένου της Christian Louboutin. Σας θύμισε κάτι αυτή η εμφάνιση;

Πέρα του ότι για άλλη μια φορά η Βlake μας δείχνει τα πόδια της (που δεν μας ενοχλεί καθόλου), η εν λόγω εμφάνιση μας έφερε μνήμες από την περσινή της στα 2011 Teen Choice Awards όταν είχε φορέσει ένα δερμάτινο Gucci φόρεμα σε παρόμοια απόχρωση. Ενώ, λοιπόν, η κυρία Reynolds έχει όλα τα φόντα για να λάμψει ό,τι και αν φορέσει δεν καταφέρνει να εντυπωσιάσει συχνά. Εδώ, τα παπούτσια και το μισοπιασμένο σπαστό μαλλί δίνουν έναν country, western χαρακτήρα στο look που δεν μας πολυάρεσε. Θα προτιμούσαμε να σαγηνεύσει με πιο ροκ, σέξι στοιχεία, όπως με «θανατηφόρα» ψηλοτάκουνα, ή studded μποτάκια και πιο σκοτεινό μακιγιάζ με άλλο χτένισμα (έστω για μια φορά).

Διαβάστε επίσης:

Gossip Girl: έξι σεζόν στυλ φτάνουν στο τέλος τους

Blake Lively: με υπέροχα ψηλοτάκουνα στα γυρίσματα του Gossip Girl

Blake Lively: φθινοπωρινή γεωμετρία στο Gossip Girl