O Γιώργος Σεγρεδάκης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε λαμπερή θεά: Μάθετε τι φόρεσε!

O Γιώργος Σεγρεδάκης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε λαμπερή θεά: Μάθετε τι φόρεσε!

Η μακράν πιο εκθαμβωτική εμφάνιση της παρουσιάστριας

Η Ζέτα Μακρυπούλια μας αφησε με το στόμα ανοιχτό στο χτεσινοβραδινό, εορταστικό live του Dancing With The Stars. O Γιώργος Σεγρεδάκης επέλεξε μία red carpet τουαλέτα αποκλειστικά σχεδιασμένη από την Celia Kritharioti για την παρουσιάστρια με Haute Couture ύφος. Το χρυσό φόρεμα Υψηλής Ραπτικής, στολίστηκε με 100.000 κρύσταλλα swarovski σε lime απόχρωση κάνοντας το mermaid look της Ζέτας ακόμη πιο εντυπωσιακό. Η υπέροχη τουαλέτα αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκή σιλουέτα της!

Το look συμπληρώθηκε με ένα ζευγάρι εξίσου εντυπωσιακά nude ψηλοτάκουνα Christian Louboutin από τη boutique Enny Di Monaco. Περιττό να τονίσουμε πως τα ευφάνταστα κοσμήματα της Ζέτας που ολοκλήρωσαν τη λαμπερή της εικόνα μαζί με το αψεγάδιαστο χτένισμα και μακιγιάζ, φέρουν φυσικά την υπογραφή του οίκου Danelian. Αίσθηση προκάλεσε το μονόπετρο στο χέρι της με το 6 καρατίων fancy yellow brillant!

To μακιγιάζ της Ζέτας όπως κάθε φορά πέρασε από τα μαγικά χερια του Γιάννη Μαρκετάκη, ενώ τα μαλλιά της φροντίζει πάντα ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Διαβάστε ακόμη:

Το Sexy sleek πρωτοχρονιάτικο χτένισμα της Ζέτας από το Βασίλη Μπουλούμπαση!