Elle Fanning: μια μικρομέγαλη με Chanel

Elle Fanning: μια μικρομέγαλη με Chanel

Στην τελευταία της εμφάνιση η Αμερικανίδα έφηβη δεν κατάφερε να μας κερδίσει.

Μπορεί να κέρδισε το Βραβείο της πιο καλοντυμένης έφηβης για το 2012, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει και τις κακές της στιγμές. Ο λόγος για την δεκατετράχρονη ηθοποιό Elle Fanning, που εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Tonight Show with Jay Leno» την Παρασκευή το βράδυ για να προωθήσει την ταινίας της «Ginger and Rosa».

Η Elle φόρεσε ένα φόρεμα από τη resort 2013 συλλογή του maison Chanel (μια συλλογή που δεν μας άρεσε καθόλου) σε συνδυασμό με Chanel σανδάλια στην απόχρωση της λεβάντας και ένα τσόκερ στο λαιμό.

Ενώ, αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια της Elle σε αυτήν την μικρή ηλικία να παίξει με τη μόδα νομίζουμε (αν και ευχόμαστε να μην ισχύει) πως ο χαρακτηρισμός της νεαρής φασιονίστας που της έχουν όλοι προσδώσει την κάνει (εκείνη και τον στυλίστα της) να προσπαθεί πάρα πολύ με το αποτέλεσμα να μην είναι κολακευτικό αλλά «κουρασμένο». Το φόρεμα δεν κάνει καθόλου καλό fit στους ώμους και σε συνδυασμό με το τσόκερ και τα μαλλιά της που είναι αφημένα κάτω μετατρέπουν την εμφάνιση της σε outfit δανεισμένο από γκαρνταρόμπα θεάτρου. Μόνο το ομπρελίνο της λείπει για να θυμίζει Βερσαλλίες 19ου αιώνα.

Διαβάστε επίσης:

Elle Fanning: φορώντας πρώτη τα πιο περίεργα παπούτσια της επόμενης σεζόν

Elle Fanning: μια μικρή πριγκίπισσα με Oscar de la Renta