People’s Choice Awards ’13: Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς;

People’s Choice Awards ’13: Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς;

Ποιες ενθουσίασαν στο κόκκινο χαλί;

Τα People's Choice Awards είναι πια γεγονός. Χθες, πλήθος διάσημων αστέρων παρευρέθησαν στα βραβεία, από την Jennifer Aniston μέχρι τη Naomi Watts. Ποιες όμως κατάφεραν να αποσπάσουν τις καλύτερες κριτικές για την εμφάνισή τους; Ποιες μάγεψαν τον κόσμο;

Πάμε να δούμε τις 3 πιο hot red carpet εμφανίσεις της βραδιάς.



1.Naomi Watts: Ομολογουμένως ήταν η πιο καλοντυμένη της βραδιάς. Υπέρλαμπρη μέσα στην Alexander McQueen τουαλέτα της, η οποία αποκάλυπτε την καλογυμνασμένη της πλάτη. Επιπλέον λάμψη της χάρισε και το πολύχρωμο colar Swarovski crystal στο λαιμό της. Σεξουαλικότητα και κομψότητα σημειώσατε Χ.

2.Τaylor Swift: Η νεαρή τραγουδίστρια για μία ακόμη φορά απέσπασε καλές κριτικές για την εμφάνισή της.Εντυπωσιακή μέσα στο κατάλευκο Ralph Lauren φόρεμά της. Ποιος είπε ότι το λευκό σημαίνει καλοκαίρι; Η Τaylor το αποθέωσε. Στα συν, το βαθύ σκίσιμο που ανέδειξε άψογα το στήθος της, καθώς και τα σκουλαρίκια της που της χάρισαν extra λάμψη. Αντιγράψτε το smokey μακιγιάζ της.


3.Rumer Willis: Η κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore ήταν η έκπληξη της βραδιάς. Δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Όλοι μείνανε άναυδοι όταν την είδανε. Η Rumer ανέδειξε άψογα το σώμα της μέσω της μαύρης-χρυσής Alice&Olivia τουαλέτα της. Μας άρεσε και το ατημέλητο style των μαλλιών της. Πάντα τέτοια.

Διαβάστε ακόμα:

Glam Ζέτα του Dancing Vs Απλή Casual Chic Ζέτα: Ποιες εμφανίσεις της προτιμάτε; (photos)

Ρίγες παντού: Για μία ακόμη χρονιά οι διάσημοι οίκοι ψηφίζουν ριγέ

Όταν μας πιάνουν κορόιδα: Δείτε παρόμοια παπούτσια με εκατοντάδες ευρώ διαφορά!