Critics’ Choice Awards ’13: Η hot Eva Longoria, η θεά του μαύρου Naomi Watts και η εκκεντρική Elle Fanning

Critics’ Choice Awards ’13: Η hot Eva Longoria, η θεά του μαύρου Naomi Watts και η εκκεντρική Elle Fanning

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά

Χθες βράδυ έλαβαν χώρα στο Barker Hanger, στη Santa Monica της California, τα Critics' Choice Movie Awards 2013. Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη βραδιά αυτή μερικά από τα πιο hot ονόματα του Hollywood.


Ποια ήταν λοιπόν τα fashion highlights της βραδιάς;


Για μία ακόμη βραδιά η Naomi Watts κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Πώς; Επιλέγοντας μία εκπληκτική μαύρη Emilio Pucci τουαλέτα με βαθύ σκίσιμο στο μπούστο. Πρωτότυπη η λεπτομέρεια της διαφάνειας. Η Watts ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κοσμήματα Irene Neuwirth, ένα Edie Parker μαύρο-ασημί clutch και Nicholas Kirkwood παπούτσια.


Mία ακόμη όμορφη εμφάνιση ήταν και αυτή της Eva Longoria η οποία επέλεξε ένα εκπληκτικό Monique Lhuillier μακρύ φόρεμα. Η τουαλέτα αγκάλιαζε το σώμα της αναδεικνύοντας εκπληκτικά τις άψογες καμπύλες της. Τα βολάν πρόσθεταν κίνηση. Για να συμπληρώσει το σέξι look της, τράβηξε πίσω τα μαλλιά της σε μια κομψή αλογοουρά, αναδεικνύοντας τα διαμαντένια σκουλαρίκια της. Σωστή και η επιλογή του μαύρου Ferragamo Clutch bag.


Η εμφάνιση της Elle Fanning δίχασε. Τι επέλεξε; Ένα λευκό strapless μακρύ φόρεμα Chanel, Ready to Wear Collection S/S 2013. Τα χέρια της επέλεξε να κοσμήσει με το δαχτυλίδι Comète d'Amoure Pavée της Chanel φυσικά. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με τα μεταλλικά Mary Janes παπούτσια της, με πολλά λουράκια. Οι περισσότεροι θεώρησαν ότι το φόρεμα δεν ταίριαζε σε μία 14χρονη κοπέλα. Φυσικά αρνητικά σχόλια απέσπασαν τα εκκεντρικά παπούτσια της

Ποια η δική σας γνώμη;

Διαβάστε ακόμα:

People's Choice Awards '13: Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς;

Glam Ζέτα του Dancing Vs Απλή Casual Chic Ζέτα: Ποιες εμφανίσεις της προτιμάτε; (photos)