SAG Awards 2013: Οι καλύτερες και οι όχι τόσο chic εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

SAG Awards 2013: Οι καλύτερες και οι όχι τόσο chic εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Τι φόρεσαν οι διάσημες κυρίες στην χθεσινή απονομή;

Είναι περίοδος απονομών και οι διάσημες κυρίες του Hollywood περπάτησαν για πολλοστή φορά στο κόκκινο χαλί του Λος Άντζελες με δημιουργίες ως επί το πλείστον μεγάλων οίκων- προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν και με το στυλ τους εκτός από τις ερμηνευτικές τους δυνατότητες. Κάποιες τα κατάφεραν, άλλες πάλι όχι και τόσο. Εμείς σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα looks της βραδιάς και τα ... ας πούμε όχι και τόσο αγαπημένα red carpet styles των SAG Awards.

Η Jessica Chastain άνοιξε το χορό με ένα κατακκόνινο φόρεμα πατώντας πρώτη στο κόκκινο χαλί. Μας θύμισε την Jessica Rabbit μέσα στο εντυπωσιακό Alexander McQueen φόρεμά της καθώς έφερε και την ανάλογη κόμμωση με το αγαπημένο cartoon. Από τις καλές εμφανίσεις που συμπληρώθηκαν με Harry Winston πλατινένιο κολιέ με διαμάντια.

Η Sofia Vergara φόρεσε ένα λευκό γυαλιστερό Donna Karan φόρεμα και ολοκλήρωσε με κοσμήματα Neil Lane, Charlotte Olympia γόβες και τσαντάκι Jimmy Choo. Σέξι αλλά ίδια, όπως και κάθε άλλη φορά. Κάπως καλύτερα από άλλες φορές η Jennifer Garner με Oscar de la Renta.

Υπέρτατη η Jaimie Alexander από το The Last Stand με μία υπέροχη σέξι μάυρη τουαλέτα Marc Bouwer. Τα λόγια εδώ, περιττά. Η Nicole Kidman ασυναγώνιστη επίσης με μπλε ημιδιάφανη δαντέλα δια χειρός Vivienne Westwood , ενώ η Maria Menoynos απογείωσε το κόκκινο σε μία εξώπλατη τουαλέτα Randi Rahm. Σε ασπρόμαυρο Prabal Gurung ανδρόγυνο φόρεμα κατέφυγε η January Jones επιλέγοντας κοσμήματα Lorraine Schwartz και με το όλο στυλ της μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η Naomi Watts πιο αισθησιακή από ποτέ με απαστράπτουσα τουαλέτα Marchesa και σκουλαρίκια Faberge, ενώ η Giuliana Rancic παρουσιάστρια του E! News, σικάτη με μπλέ Max Azria Atelier τουαλέτα, Amrapali σκουλαρίκια και δαχτυλίδι Simon G . Ενδιαφέρουσα και η κριτής του The Fashion Police, Kelly Osbourne με Jenny Packham cap-sleeve φόρεμα και σκουλαρίκια Kimberly McDonald. Το τσαντάκι φέρει την υπογραφή Marchesa .

H Nina Dobrev επέλεξε Elie Saab ροζ crepe τουαλέτα και Jimmy Choo πλατφόρμες με τσαντάκι Judith Leiber και Neil Lane κοσμήματα. Σικάτη με πράσινο Jason Wu η Jessica Pare, όπως και η Alexis Bledel πάλι με πράσινο δια χειρός Rena Lange και vintage House of Lavande clutch. Αυτές ήταν δικαίως οι αγαπημένες μας. H Amanda Seyfried με τη σειρά της ήταν υπέροχη για πολλοστή φορά με μπλε τουαλέτα Zac Posen και κοσμήματα Lorraine και την ακολουθεί η Marion Cotillard με Christian Dior σε navy style και κοσμήματα Chopard.

Η Anne Hathaway φόρεσε ένα ιδιαίτερο μεν Giambatissa Vialli φόρεμα που όμως δεν τη βόλεψε στο κόκκινο χαλί. Θα το προτιμούσαμε μίνι χωρίς την ουρά από τούλι που η ηθοποιός δεν κατάφερε να υποστηρίξει. Τα Jimmy Choo παπούτσια της όμως υπέροχα, όπως και τα κοσμήματα Kwait jewels σε συνδυασμό με το Eddie Parker clutch της. Η Lea Michele επίσης, ενώ πήγε προς μία πιο safe επιλογή ... μας τα χάλασε στο χρώμα και στο στήσιμο. Ως καστανή barbie δεν αποθέωσε όσο θα έπρεπε τη φούξια Valentino τουαλέτα της. H Jennifer Lawrence εμφανίστηκε με Dior Haute Couture τουαλέτα και κοσμήματα Chopard αλλά δεν μας εντυπωσίασε.

Οι Julia Stiles με Amen Couture, η Julianna Margulies με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα από την άλλη, επίσης δεν έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση.

Η Freida Pinto με Roland Mouret, καθώς και η Julianne Moore παρότι επέλεξε Chanel φόρεμα και τσάντα σε συνδυασμό με Van Cleef & Arpels κοσμήματα και γόβες Charlotte Olympia δεν τα πήγαν καλά. Συγχωρούμε την Claire Danes που έγινε μανούλα πριν 6 εβδομάδες για τη σκοτεινή Givenchy τουαλέτα της που πήγαινε όμως με την όχι και τόσο ευχάριστη διάθεσή της. Το event τίμησε και η θρυλική Sigourney Weaver με μαύρο μάξι Lanvin μεταξωτό φόρεμα, απλή και αξιοπρεπέστατη για την ηλικία της.

Δείτε τα likes και dislikes μας και τι φόρεσε η κάθε μία, στην photo gallery παραπάνω και πείτε μας τη γνώμη σας.

Διαβάστε ακόμη:

Η WWF και η H&M αναπτύσσουν μια νέα πρωτοποριακή στρατηγική για το νερό

O Γιώργος Σεγρεδάκης αποθεώνει τη Ζέτα και στο 11ο live του DWTS!

Elie Saab Couture Άνοιξη 2013: Μια συλλογή γεμάτη από φορέματα για το κόκκινο χαλί!