Οι δέκα ωραιότερες γυναίκες μοντέλα στον κόσμο που γεννήθηκαν άντρες

Οι δέκα ωραιότερες γυναίκες μοντέλα στον κόσμο που γεννήθηκαν άντρες

Αυτά κορίτσια κρύβουν πολλά μυστικά.

Φιδίσια κορμιά, πλούσιες καμπύλες, υπέροχες γραμμές και αγγελικά πρόσωπα, είναι το πρώτα χαρακτηριστικά που προσέχει κανείς στα παραπάνω κορίτσια. Γνωστά τοπ μόντελ που οργώνουν τις διεθνείς πασαρέλες και πληθωρικές γυναίκες που με ένα τους βλέμμα έχουν ό, τι ποθήσουν, οι δίμετρες αυτές καλλονές είναι κάτι παραπάνω από τυχερές γυναίκες προικισμένες από το Θεό με πλούσια προσόντα. Αυτά τα κορίτσια γεννήθηκαν άντρες, πέρασαν δια πυρός και σιδήρου, διεκδίκησαν τη θέση τους στις οικογένειές τους και κέρδισαν μία θέση στην κοινωνία και στις καρδιές μας. Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα.

Η βραζιλιάνα Lea T. ή αλλιώς Leandro Cerezo γεννήθηκε το 1981, και είναι σήμερα ένα από τα πιο διάσημα τρανσέξουαλ μοντέλα της παγκόσμιας βιομηχανίας. Μούσα μεγάλων οίκων και πετυχημένη στο χώρο του μόντελινγκ, είναι μία σύγχρονη γαζέλα που δε θα μας έβαζε ποτέ σε υποψίες για το παρελθόν της..

Ο Σέρβο - Αυστραλός Adrej Pejic είναι από τα πρώτα ανδρόγυνα μοντέλα που δε δίστασαν να φωτογραφηθούν για γυναικείες σειρές μαγιό, ενώ περπατάει στην πασαρέλα τόσο ως άντρας, όσο και ως γυναίκα. Έχει υπάρξει νούμερο 18 στο Τοπ 50 του models.com για τους άντρες μοντέλα και την ίδια χρονιά (2011) νούμερο 98 στο Top 100 του FHM για τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου. Πώς σας φαίνεται αυτό;

Η Caludia Charriez, το κορίτσι με το γατίσιο βλέμμα έχει γεννηθεί άντρας παρόλο που δε φαίνεται κάτι τέτοιο. Το 2008 την έδιωξαν από το America's Next Top Model, αλλά εκείνη δεν πτοήθηκε και κατέκτησε τον τίτλο στο America's Next Top Transsexual Model.

Η Isis King είναι η πρώτη τρανσέξουαλ που έλαβε μέρος στο America's Next Top Model και μάλιστα δύο σεζόν.
Η καλλονή Βραζιλιάνα Florencia De La V μπορεί να γεννήθηκε Roberto Carlos Trinidad, αλλά πλέον είναι η πιο διάσημη τρανσέξουαλ ηθοποιός στον κόσμο. Σήμερα είναι όχι μόνο παντρεμένη με άντρα αλλά και μητέρα δύο παιδιών με παρένθετη μητέρα.

Η Sirapassorn Atthayakorn από την Ταιλάνδη ήταν η νικήτρια στα ετήσια trans διεθνή καλλιστεία Miss International Queen το 2011.

Η Malika είναι η πρώτη ινδή τρανσέξουαλ που θα διαγωνιστεί στα καλλιστεία Miss International Queen.

Η Chamila Asanka είναι από τη Σρι Λάνκα και κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο.

Η ψηφισμένη ως ομορφότερη γυναίκα της Βραζιλίας είναι άντρας εγχειρισμένος και λέγεται Roberta Close. Ήταν η πρώτη τρανσέξουαλ που φωτογραφήθηκε για το βραζιλιάνικο Playboy πριν εγχειριστεί, ενώ μετά την αλλαγή φύλου η καριέρα της έχει απογειωθεί.

Η Caroline Tula είναι Βρετανίδα μοντέλο και συγγραφέας. Από τις πιο γνωστές trans του κόσμου, έχει παίξει στον James Bond και έχει γράψει την αυτοβιογραφία της για τις εμπειρίες της με τίτλο "I Am A Woman".

Διαβάστε επίσης:

Παρά τρίχα παντρεμένοι: οι αρραβώνες του Hollywood που κατέληξαν σε χωρισμό

Δείτε πώς θα μοιάζει το παιδί των Kim Kardashian και Kanye West
Πόσες φορές τη βδομάδα πάει η Kim Kardashian στο κομμωτήριο;

Παράδειγμα προς αποφυγή: αυτοί οι διάσημοι του Hollywood είναι πολύ κακά παιδιά