Rihanna: καλοντυμένη ακόμα και στο αεροδρόμιο

Rihanna: καλοντυμένη ακόμα και στο αεροδρόμιο

Δείτε τα καλύτερα look της Rihanna κρατώντας μία βαλίτσα στο χέρι.

Μπορεί να είναι ατίθαση, από στυλ όμως δεν έχουμε κανένα παράπονο γι΄αυτό και της αφιερώνουμε διόλου ευκαταφρόνητες σελίδες σχετικά με τον τρόπο που ντύνεται. Η Rihanna είναι μία και αυτό το έχουμε καταλάβει για τα καλά. Το σοκολατένιο κορίτσι από τα Barbados κάνει άστατη ζωή, όταν όμως πρόκειται για το styling ντύνεται στην τρίχα ακόμα και κουβαλώντας τις βαλίτσες της σε ένα από τα διεθνή αεροδρόμια που μπαινοβγαίνει.


Ποιες είναι όμως οι αγαπημένες της εμφανίσεις; Βγάλτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε. Η Riri λατρεύει τα καπέλα και τις μπαντάνες και δεν κάνει βήμα χωρίς κάποιο αξεσουάρ στο κεφάλι. Επιπλέον δεν αποχωρίζεται τα J Brand τζιν της και τα Timberland μποτάκια της νιότης μας. Ως πρέσβειρα της Gucci κρατάει πολύ συχνά μεγάλες τσάντες με το λογότυπο, ενώ οίκοι όπως ο Alexander Wang, ο Kenzo και οι Dolce&Gabbana είναι από τις σίγουρες επιλογές της όταν διαλέγει φούτερ, tshirts και τσάντες.


Από χρώματα μπορεί να αλλάζει το μαλλί της συνεχώς, το μαύρο τα ρούχα όμως είναι μία σίγουρη επιλογή, ενώ τα μάξι ίσια μακό φορέματα και οι φούστες ίδιας αισθητικής πλαισιώνουν το airport look της συνοδευόμενα πολύ συχνά από ένα ζευγάρι all star.


Δέκα με τόνο στη Rihanna!

Διαβάστε επίσης:

Παράδειγμα προς αποφυγή: αυτοί οι διάσημοι του Hollywood είναι πολύ κακά παιδιά

Rihanna: η εμμονή της με τη μαριχουάνα είναι ο κατήφορός της (;)