Πέντε και να καίνε: Οι πιο καλοντυμένες διάσημες της εβδομάδας

Πέντε και να καίνε: Οι πιο καλοντυμένες διάσημες της εβδομάδας

Ποιες είναι οι κυρίες της διεθνούς showbiz που ξεχωρίσαμε για τις εμφανίσεις τους;

Κάθε Παρασκευή το Queen παρουσιάζει τις πέντε διεθνείς celebrities που ξεχώρισε για τις εμφανίσεις τους.

Anne Hathaway
Η ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό η ερμηνεία της στο Les Miserables έχει εκτοξεύσει την φήμη της, παρουσιάστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Παρίσι με λαμπερό, φούξια βραδινό φόρεμα από σατέν του οίκου Prada.

Αlexa Chung
Το it- girl βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, και συγκεκριμένα στο amfAR gala, το οποίο σηματοδοτεί και την έλευση της εβδομάδας μόδας της πόλης. Το ασπρόμαυρο, girlie look της Βρετανίδας παρουσιάστριας είναι από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Chanel

Chloe Sevigny
Το έτερο it- girl δεν θα μπορούσε να λείπει από το red carpet event που έγινε στο ξενοδοχείο Cipriani της πόλης. Διατηρώντας το νεοϋορκέζικο edge της, αλλά πιο polished απ' όσο την έχουμε συνηθίσει, η ηθοποιός εμφανίστηκε με εντυπωσιακό, ασπρόμαυό, printed φόρεμα του οίκου Proenza Schouler.

Sarah Jessica Parker
Η ηθοποιός που, τα τελευταία χρόνια, έχει ταυτίσει το όνομά της με τον όρο fashion icon ήταν επίσης παρούσα στο amfAR gala, με bohemian chic, εντυπωσιακό, φούξια φόρεμα Maison Martin Margiela.

Naomi Campbell
Το supermodel βρέθηκε σε event τηλεοπτικού καναλιού στη Νέα Υόρκη. Το 44χρονο μοντέλο στο κόκκινο χαλί του event φόρεσε θηλυκό λευκό, βραδινό φόρεμα του αγαπημένου της Azzedine Alaïa.

Διαβάστε ακόμα:
Grace: Η αγαπημένη τσάντα της Anne Hathaway με την υπογραφή της Stella McCartney
Rihanna: καλοντυμένη ακόμα και στο αεροδρόμιο
Rihanna vs Miranda Kerr: Ποια ανέδειξε καλύτερα τα γυαλιά Culte της Miu Miu ;