Prada eyewear: Τα αγαπημένα γυαλιά των διασήμων

Prada eyewear: Τα αγαπημένα γυαλιά των διασήμων

Στυλ και πολυτέλεια, δύο σε ένα

Prada Eyewear. Συνώνυμη του στυλ, προβλέπει και διαμορφώνει τις μελλοντικές τάσεις αισθητικής. Η Prada φημίζεται για την ισχυρή παράδοση των τεχνιτών της, αλλά και για τα πρωτοποριακά της σχέδια. Πολυτέλεια, αισθησιασμός, στυλ, τα έχει όλα.


Η γυναικεία συλλογή winter 2013, μας εξέπληξε θετικά για μία ακόμη φορά. Η πολυτέλεια συνάντησε την ποιότητα. Τα σχήματα είναι εμπνευσμένα από τα στυλ των αρχών του 20ου αιώνα και εξελίσσονται σε γραμμές «cat eye», κοσμημένες με χρωματιστά πετράδια. η συλλογή παρουσιάζει τη συγχώνευση του acetate με το μέταλλο σε επιτηδευμένες δομές, όπου το ρόλο των βασικών στοιχείων διαδραματίζουν οι καμπυλωτές ή ευθείες ράβδοι. Η συλλογή παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία. Από μονόχρωμες σκούρες ματ αποχρώσεις, μέχρι ταρταρούγα σε ροζέ απόχρωση για τις πιο τολμηρές!

Οι stars του Hollywood λατρεύουν να φοράνε Prada. Κατά καιρούς όλες οι hot παρουσίες, μεταξύ των οποίων οι: Miranda Kerr και Dakota Fanning, έχουν κοσμήσει το πρόσωπό τους με μοναδικά σχέδια Prada. Πρόσφατα Η Jessica Chastain εμφανίστηκε με Prada eyewear (SPR 23O) και η Valeria Bilello, Ιταλίδα ηθοποιός, με Prada eyewear PORTRAIT (SPR 06P).


Τα γυαλιά της Chastain ταιριάζουν σε όλες και μπορείτε να τα φορέσετε με κάθε πιθανό συνδυασμό. Λατρέψαμε φυσικά τα ξεχωριστά γυαλιά της Billelo, τα οποία είναι μπνευσμένα από τη δεκαετία του '60. Χαρακτηρίζεται από ένα oversized σχήμα «ματιού γάτας». Η ταρταρούγα είναι must. Μήπως να αποκτούσαμε αυτό το super σχέδιο;

Δείτε στη gallery τα αγαπημένα γυαλιά των επωνύμων, καθώς μερικά από τα πιο hot γυαλιά της γυναικείας συλλογής της Prada Eyewear f/w 2013

www.prada.com

Διαβάστε ακόμα:

Demy: Το γλυκό κορίτσι με το μοναδικό girlie-rock στυλ!

Rihanna, Taylor, Florence, Beyonce, Alexa και JLo: Καλοντυμένες και sexy στα Grammy Awards

Επιχείρηση ponytail: Πάρτε ιδέες από τις stars για την τέλεια αλογοουρά