Οι καθημερινές εμφανίσεις των stars που αγαπήσαμε

Οι καθημερινές εμφανίσεις των stars που αγαπήσαμε

Ποιες ξεχωρίσαμε για αυτή την εβδομάδα;

Και αυτή την εβδομάδα, είδαμε τις αγαπημένες μας stars σε διαφορετικές περιστάσεις να κυκλοφορούν, απίστευτα στυλάτες, στους δρόμους των μεγάλων μητροπόλεων. Ξεχωρίσαμε 5 καθημερινές εμφανίσεις ως τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε.

Rosie Huntington-Whiteley
Σε shopping εξόρμησή του, στο Rodeo Drive του Λος Άντζελες, είδαμε το supermodel με skinny, printed παντελόνι του brand Cher Coulter for AG Jeans, το οποίο συνδύασε υποδειγματικά με μεταξωτή μπλούζα σε nude απόχρωση καφέ, ψηλοτάκουνα σανδάλια και την διάσημη Falabella chain bag της Stella McCartney, σε σκούρα πράσινη απόχρωση.

Kate Middleton
Η Δούκισσα του Cambridge μας έδειξε, επιτέλους, την κοιλίτσα της, σε επίσκεψή της, με φιλανθρωπικό σκοπό, σε κέντρο απεξάρτησης γυναικών, στο Λονδίνο. Για την περίσταση, η Middleton φόρεσε wrap dress του οίκου Max Mara και κλασικά, μαύρα ψηλοτάκουνα.

Victoria Beckham
Η διάσημη οικογένεια βρίσκεται στο Παρίσι, ενόψει του ντεμπούτου του David Beckham με την Paris Saint-Germain, και ο φωτογραφικός φακός των paparazzi συνέλαβε την σταρ σε εξόρμησή της, στην Πόλη του Φωτός, με μαύρο παλτό από μαλλί και γούνα, από την προσωπική της fashion συλλογή. Τα υπόλοιπα στοιχεία της εμφάνισής της ήταν απλά, με ένα τζιν παντελόνι και τοπ σε μαύρο χρώμα, αλλά και ψηλοτάκουνα του Manolo Blahnik.

Beyoncé
Η superstar βρέθηκε, με τον σύζυγό της, Jay-Z σε αγώνα του NBA στο Χιούστον του Τέξας και εντυπωσίασε με την επιλογή της να φορέσει φλοράλ σύνολο της Stella McCartney, αποτελούμενο από σορτσάκι και μπλέιζερ. Το σύνολο, συνδύασε με λευκό τοπ και μυτερά, κατακίτρινα ψηλοτάκουνα που έδωσαν ένα παιχνιδιάρικο twist στο ασπρόμαυρο σύνολο.


Michelle Williams
Η –βραβευμένη με Όσκαρ- ηθοποιός πήγε καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Late Night with David Letterman» για τις ανάγκες προώθησης της τελευταίας της ταινίας, «Oz: The Great and Powerful». Η Williams, με το χαρακτηριστικό, chic στυλ της, επέλεξε tuxedo- dress από την συλλογή του Raf Simons για τον οίκο Christian Dior και γκρι, σουέντ ψηλοτάκουνα Christian Louboutin.

Διαβάστε ακόμα:
Τaylor Swift vs Jessie J: Ποια ήταν η πιο stylish & sexy παρουσία στα Brit Awards 13;
Anna Dello Russo: η απόλυτη φασιοναρία του νεοϋορκέζικου fashion week
Marni «Flap» τσάντα: η νέα αγάπη των celebrities