Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις των πιο hot stars

Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις των πιο hot stars

Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη αυτή την εβδομάδα;

Με το κόκκινο χαλί των Όσκαρ να αποτελεί το στυλιστικό event της εβδομάδας, οι λοιπές εμφανίσεις των stars Μπήκαν σε δεύτερη μοίρα. Όπως κάθε Παρασκευή, το Queen παρουσιάζει τις εμφανίσεις που ξεχώρισε για την εβδομάδα που μας πέρασε.

Miranda Kerr
Το supermodel από την Αυστραλία εμφανίστηκε, την Τετάρτη, στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America. Η Kerr επέλεξε, για το δημοφιλές show φόρεμα σε ίσια γραμμή, με τα χαρακτηριστικά prints της ταλαντούχας Mary Katrantzou.

Jennifer Lawrence
Λίγες ώρες πριν την τελετή στην οποία της απονεμήθηκε το Όσκαρ ερμηνείας, η Jennifer Lawrence βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των Film Independent Spirit Awards, με σέξι μαύρο φόρεμα του οίκου Lanvin, το οποίο συνδύασε με μαύρα, ψηλοτάκουνα σανδάλια Giuseppe Zanotti.

Marion Cotillard
Στην πρεμιέρα της ταινίας Jappeloup, στο Παρίσι, βρέθηκε η υπέρκομψη Γαλλίδα ηθοποιός, που είναι και πρόσωπο του οίκου Dior. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Cotillard εμφανίστηκε με total look από την Pre-Fall συλλογή του iconic παρισινού οίκου.

Zoe Saldana
Me funky, ριγέ φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Dolce & Gabbana εμφανίστηκε η Αμερικανίδα ηθοποιός στα Independent Spirit Awards.

Sarah Jessica Parker
Η ηθοποιός, για μία ακόμα φορά, σε επίσημη εμφάνισή της, τόλμησε κάτι που λίγες γυναίκες θα τολμούσαν με το στυλ τους, και βγήκε ασπροπρόσωπη. Η Sarah Jessica Parker εμφανίστηκε, σε φιλανθρωπικό gala στη Νέα Υόρκη, με girlie, ασπρόμαυρο, πουά φόρεμα, συνδυασμένο με καρό ζακέτα- μπολερό. Ένα ζευγάρι μυτερά ψηλοτάκουνα σε έντονο, ροζ χρώμα συμπλήρωσαν τέλεια ένα look που θα έκανε περήφανη την Carrie Bradshaw.

Διαβάστε ακόμα:
Miranda & Rosie: δύο καλλονές με Valentino στο πάρτι του Vanity Fair
Anne Hathaway: Οι 3 κιτς, red carpet εμφανίσεις της, που θέλει να ξεχάσει
Marni «Flap» τσάντα: η νέα αγάπη των celebrities