Kristen- Nicole- Blake- Diane- Marion: Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη;

Kristen- Nicole- Blake- Diane- Marion: Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη;

Πέντε από τις πιο στυλάτες κυρίες της showbiz πρωταγωνιστούν αυτή την εβδομάδα στη λίστα μας

Όπως κάθε Παρασκευή, το Queen σας παρουσιάζει τις πιο καλοντυμένες κυρίες της διεθνούς showbiz για την εβδομάδα που τελειώνει.

Kristen Stewart
Το πιο hot όνομα του Hollywood αυτή τη στιγμή παραβρέθηκε στα Kids' Choice Awards φορώντας καρό σύνολο (αποτελούμενο από τοπ και σορτσάκι), σε μπλε και μαύρο χρώμα, του Osman Yousefzada και κλασικά, μαύρα ψηλοτάκουνα του Christian Louboutin.

Blake Lively
Στα εγκαίνια του αμερικανικού πολυκαταστήματος Target στο Toronto του Καναδά ήταν καλεσμένη η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, η οποία εμφανίστηκε με αριστουργηματικό φόρεμα με πολύχρωμα prints του Roland Mouret, με ψηλοτάκουνα με χάντρες του καλού της φίλου, Christian Louboutin.

Diane Kruger
Με μίνι shift dress σε μαύρο χρώμα, με λεπτομέρειες από κρυστάλλους, του οίκου Chanel και πανύψηλες μπότες του Christian Louboutin εμφανίστηκε η όμορφη ηθοποιός στην παρουσίαση της ταινίας The Host στη Νέα Υόρκη.

Marion Cotillard
Με λιλά, φλοράλ, ασύμμετρο βραδινό φόρεμα του οίκου Christian Dior (φυσικά) εμφανίστηκε η κομψή Γαλλίδα ηθοποιός στην πρεμιέρα της ταινίας Rust and Bone στην Ιαπωνία.

Nicole Kidman
Σε gala του οίκου ωρολογοποιίας Omega στη Βιέννη ήταν καλεσμένη η superstar από την Αυστραλία, η οποία, πιστή στο κλασικό, Hollywood Glam look της εμφανίστηκα με μακρύ φόρεμα από μαύρη δαντέλα του Oscar de la Renta.

Διαβάστε ακόμα:
Aσπρόμαυρο ριγέ παντελόνι: Οι star σας διδάσκουν πώς να συνδυάσετε το πιο hot trend της σεζόν
Rita Ora: δείτε τη να αντιγράφει το στυλ της Rihanna και της Gwen Stefani
Isabel Marant: Με αυτά τα sneakers έχουν παθιαστεί όλες οι celebrities