H Poppy Delevingne εμπιστεύεται τα print της Mary Katrantzou

H Poppy Delevingne εμπιστεύεται τα print της Mary Katrantzou

Στην τελευταία της εμφάνιση η Βρετανίδα Poppy Delevingne κέρδισε τις εντυπώσεις φορώντας δημιουργία της Ελληνίδας Mary Katrantzou.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια celebrity φορά Mary Katrantzou, ούτε η πρώτη φορά που η Poppy Delevingne, η μεγάλη αδερφή της Cara επιλέγει δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας. Είναι, όμως, άλλη μια αψεγάδιαστη εμφάνιση που βασίζεται σε τρία hot trends: prints, ολόσωμη φόρμα και εφαρμογή που θυμίζει πυτζάμα.

Για να πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή η Βρετανίδα socialite και μοντέλο Poppy Delevingne παρευρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο πάρτι-δείπνο της Vogue στο Los Angeles μαζί με πλήθος άλλων celebrities (ανάμεσά τους οι Ethan Peck, Agyness Deyn, Tallulah Harlech και Jennifer Meyer). Για αυτήν της την εμφάνιση η Poppy επέλεξε μια printed δημιουργία από την ανοιξιάτικη 2013 συλλογή της Mary Katrantzou.

Ενώ σε κάποια άλλη μπορεί να έμοιαζε με στολή κλόουν, πάνω στη σιλουέτα της Poppy η εν λόγω φόρμα λειτούργησε άψογα και σε συνδυασμό με μαλλιά σε στυλ παραλίας, κόκκινο κραγιόν και μπρονζέ λάμψη στο δέρμα οδήγησαν σε μια κομψότατη εμφάνιση με αέρα πολυτέλειας (μάλλον φταίει το μετάξι).

Διαβάστε επίσης:

Poppy Delevingne: με το σωστό look στο ντεφιλέ του οίκου Chanel

Leighton Meester: εμπιστεύεται τα print της Mary Katrantzou

Candice Swanepoel: κομψότητα στα μαύρα