Πέντε κυρίες κλέβουν την παράσταση με τις εμφανίσεις τους

Πέντε κυρίες κλέβουν την παράσταση με τις εμφανίσεις τους

Ποια είναι η πιο καλοντυμένη star της εβδομάδας

Στα διάφορα events, και αυτή την εβδομάδα, είδαμε τις αγαπημένες μας stars, να ξεχωρίζουν με τις κομψές εμφανίσεις τους. Από αυτές, ξεχωρίσαμε τις πέντε πιο στυλάτες οι οποίες -συμπτωματικά- φοράνε όλες μαύρα. Ποια σας άρεσε περισσότερο;

Victoria Beckham
Η βασίλισσα του στυλ εμφανίστηκε, με την μικρή Harper στην αγκαλιά της, στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Η Beckham φόρεσε μία φούστα από την προσωπική της συλλογή, την οποία συνδύασε με μαύρο τοπ και πλατφόρμες σε tan απόχρωση.

Sienna Miller
H όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάρτι του περιοδικού Vanity Fair για το κινηματογραφικό φεστιβάλ της Tribecca στη Νέα Υόρκη. Η Miller φόρεσε μαύρο φόρεμα από δαντέλα και ψηλοτάκουνα του label Topshop.

Gwyneth Paltrow
Η –βραβευμένη με Όσκαρ- ηθοποιός συνεχίζει την προώθηση της τελευταίας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, Iron Man 3. Σε αυτά τα πλαίσια βρέθηκε σε φωτογράφηση στο Λονδίνο με chic, λευκό και μαύρο, tailored φόρεμα του οίκου Christian Dior.

Kate Hudson
Σε φιλανθρωπικό gala για τον καρκίνο του μαστού, η 33χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με μαύρο φόρεμα με ιλιγγιώδες σκίσιμο μέχρι τον γοφό και snakeskin, πολύχρωμα peep toes.

Jennifer Aniston
Στο κόκκινο χαλί έκανε την επανεμφάνισή της η superstar για την πρεμιέρα της ταινίας Call Me Crazy: A Five Film, που σκηνοθέτησε η ίδια. Η Aniston φόρεσε τοπ σε tuxedo γραμμή και σορτσάκι από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Christian Dior, που αντικατέστησαν τέλεια το LBD.

Διαβάστε ακόμα:
Madwalk 2013: Αυτές οι κυρίες τερμάτισαν πρώτες, στη μάχη του στυλ!
Checkerboard: Το hot trend του οίκου Louis Vuitton που αγαπούν οι celebrities
Coachella festival 2012: οι καλύτερες εμφανίσεις των διάσημων κυριών