Kourtney vs Gwen: Ποια το φοράει καλύτερα;

Kourtney vs Gwen: Ποια το φοράει καλύτερα;

Οι δύο celebrities με τη μεγαλύτερη λατρεία στο ασπρόμαυρο print συναγωνίζονται η μία την άλλη

Πέρα από τον τίτλο της celebrity δε βρίσκουμε πως η Kourtney Kardashian και η Gwen Stefani μοιράζονται κάτι άλλο... εκτός βέβαια από το ιδιαίτερο style! Και οι δύο είναι λάτρεις του ασπρόμαυρου κάτι που αποδεικνύουν περίτρανα οι περισσότερες εμφανίσεις τους.

Η Gwen εκτός από performer είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας με δικό της label, το LAMB - η οποία δημιουργεί άκρως ενδιαφέροντα και πρωτοπορειακά κομμάτια. Από την άλλη η Kourtney, είναι ίσως η μόνη από την οικογένεια που προσπαθεί μανιωδώς να αποβάλλει από πάνω της την στάμπα του αιλουροειδούς, του ντυμένου με δερμάτινα κολλητά ρούχα θηλυκού. Έχει αρχίσει να αποκτά πιο απλό και σικάτο στυλ, χωρίς πάντα επιτυχία αλλά συγκριτικά με την Kim βρίσκεται μίλια μπροστά.

Αυτή την περίοδο- μία αρκετά μεγάλη περίοδο- και οι δύο κυρίες έδειξαν να έχουν αδυναμία σε ένα κομμάτι της σχεδιάστρια Kelly Wearstler. Το Noir Cube Batik Trench , μία καπαρντίνα μέχρι το γόνατο σε ασπρόμαυρο 60s από την ανοιξιάτικη συλλογή 2013. Το κομμάτι μάλιστα βρίσκεται σε έκπτωση στο site της σχεδιάστριας με κόστος από $835 στα $223.75! Σίγουρα θα γίνει ανάρπαστο.

Σε εσάς, ποια εκδοχή αρέσει περισσότερο;

Διαβάστε ακόμη:

H Rihanna επιλέγει Mary Katrantzou

Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες της Kate Moss στα δεκατέσσερα