Cat eye γυαλιά ηλίου: η νέα μανία της Kate Moss

Cat eye γυαλιά ηλίου: η νέα μανία της Kate Moss

To διάσημο μοντέλο άφησε για λίγο τα μαύρα wayfarer γυαλιά ηλίου που φορούσε συνήθως μέχρι τώρα και υιοθέτησε το vintage look των cat eye γυαλιών ηλίου.

 

Η Kate Moss ως μοντέλο έχει φιγουράρει σε πάμπολλες καμπάνιες γυαλιών ηλίου, όπως εκείνη του Versace το 2009 ή των Vogue οπτικών ένα χρόνο πριν, ενώ έχει φωτογραφηθεί φορώντας και τα χαρακτηριστικά μεγάλα γυαλιά του Terry Richardson.

Στην προσωπική της ζωή, όμως, είναι λίγο συντηρητική στα γυαλιά που φορά προτιμώντας τα κλασικά wayfarer σε μαύρο χρώμα της εταιρίας Ray Ban. Εδώ, όμως, και περίπου ένα μήνα έχει γίνει πιο τολμηρή υιοθετώντας την τάση των cat eye γυαλιών ηλίου που προσδίδουν στα look της έναν vintage αέρα από τις δεκαετίες του '50 και του '60. Ακολουθώντας, λοιπόν, τα χνάρια των Marilyn Monroe, Audrey Hepburn και Elizabeth Taylor έχει εντοπιστεί από paparazzi τρεις φορές να φορά μέσα σε λιγότερο από 30 ημέρες cat-eye γυαλιά ηλίου και μάλιστα στην τολμηρή απόχρωση του λευκού και σε λεοπάρ print. Cat eye γυαλιά ηλίου έτσι και αλλιώς προτείνουν και όλοι οι μεγάλοι οίκοι όπως οι Valentino, Chanel, Bulgari, Prada, Vivienne Westwood και Bottega Veneta σε διάφορους χρωματισμούς και μεγέθη.

Διαβάστε επίσης:

Cara Delevingne & James Franco: Τα αγαπημένα τους γυαλιά

Carrera: Τα αγαπημένα γυαλιά ηλίου των celebrities!

Olivia Palermo: με cat eye γυαλιά ηλίου στη Νέα Υόρκη