5 fashionistas που ξεχωρίσαμε: Ποιες είναι οι πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας;

5  fashionistas που ξεχωρίσαμε: Ποιες είναι οι πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας;

Οι αγαπημένες μας στυλάτες εμφανίσεις των stars

Επιτέλους ήρθε η Παρασκευή και, πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο, σας παρουσιάζουμε τις πιο στυλάτες εμφανίσεις, όπως τις έκαναν οι αγαπημένες μας stars.

Sarah Jessica Parker
H fashionista βρέθηκε σε φιλανθρωπικό gala στη Νέα Υόρκη με πουά, μεταξωτό φόρεμα του οίκου Lanvin και ψηλοτάκουνα Manolo Blahnik.

Maggie Gyllenhaal
Ένα εκπληκτικό, printed φόρεμα του Roland Mouret επέλεξε η διάσημη ηθοποιός σε event του πολυκαταστήματος Bergdorf Goodman, στη Νέα Υόρκη, προς τιμήν του σχεδιαστή.

January Jones
Η πρωταγωνίστρια του Mad Men βρέθηκε στα Women In Film's 2013 Crystal + Lucy Awards, σε μεγάλο ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς, με εντυπωσιακό, cocktail φόρεμα από την φθινοπωρινή συλλογή της Mary Katrantzou.

Katie Holmes
Με greek chic look εμφανίστηκε η διάσημη ηθοποιός σε πάρτι που διοργάνωσε ο οίκος αξεσουάρ Coach. Η Holmes φόρεσε λευκό, ασύμμετρο φόρεμα από την resort συλλογή του οίκου Chloé και tan ψηλοτάκουνα Azzedine Alaïa.

Rihanna
Σε έξοδό της με φίλους στο Manchester, όπου βρέθηκε στα πλαίσια της βρετανικής περιοδείας της, η superstar από τα Barbados εμφανίστηκε με denim πανωφόρι και κόκκινη, pencil skirt της secondary σειρά του οίκου Prada, MiuMiu.