Solange Knowles: εμπιστεύτηκε και πάλι τα print της Mary Katrantzou

Solange Knowles: εμπιστεύτηκε και πάλι τα print της Mary Katrantzou

H βασίλισσα των prints Solange Knowles στην τελευταία της εμφάνιση επέλεξε μια δημιουργία της London based Ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou.

 

H Solange Knowles, η μικρή αδερφή της Beyoncé, συνεχίζει το μικρό της tour στην Ευρώπη εμφανιζόμενη σε μικρούς χώρους όπως συνηθίζει. Προχθές σειρά είχε το Basel της Ελβετίας, όπου η Solange τραγούδησε στο art bar installation με το χαρακτηριστικό όνομα «Better Days» του καλλιτέχνη Mickalene Thomas.

Για αυτήν της την εμφάνιση η βασίλισσα του print Solange έμεινε πιστή στο προσωπικό της στυλ φορώντας μια δημιουργία σε Α γραμμή με έντονες πιέτες στη φούστα από την ανοιξιάτικη 2013 συλλογή της Mary Katrantzou. Αν και νομίζουμε πως το εν λόγω κόψιμο δεν κολακεύει την καταπληκτική σιλουέτα της Solange και κατά κάποιον τρόπο την «καταπίνει» για άλλη μια φορά λατρεύουμε τον τολμηρό της τρόπο να μπερδεύει τα prints. Αντί, λοιπόν, για μονόχρωμα παπούτσια η Solange επέλεξε ασπρόμαυρα Sophia Webster σανδάλια που σε συνδυασμό με μαλλιά πιασμένα επάνω σε έναν extravagant κότσο συμπλήρωσαν μια εμπνευσμένη εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Olivia Palermo: άλλη μια αξιέπαινη εμφάνιση

Rosie Huntington-Whiteley: άλλη μια λάτρης των νέων Isabel Marant

Solange Knowles: με λεμονί print στο Coachella