Miranda Kerr: δύο εμφανίσεις σε μια βδομάδα άξιες βραβείου

Miranda Kerr: δύο εμφανίσεις σε μια βδομάδα άξιες βραβείου

Συνεχίζοντας το σερί των επιτυχημένων της street style εμφανίσεων η Αυστραλή καλλονή εντοπίστηκε δύο φορές αυτήν την εβδομάδα με αξιοσημείωτα looks.

 

Η Miranda Kerr δεν είναι διάσημη μόνο ως αγγελάκι της Victoria's Secret, ούτε ως σύζυγος του Orlando Bloom. Είναι γνωστή ως μια ιέρεια του street style (ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες που δεν επιζητούν πολύ το avant-garde) και μαζί με την Olivia Palermo και τις αδερφές Olsen είναι από τις αγαπημένες των sites που ασχολούνται με το στυλ των διασήμων.

Αυτήν την εβδομάδα οι paparazzi εντόπισαν την Miranda δύο φορές με casual chic outfits πιστά στο στυλ που μας έχει συνηθίσει. Την Δευτέρα στους δρόμους της Νέας Υόρκης έκανε μια ανεπιτήδευτα κομψή εμφάνιση συνδυάζοντας ένα Isabel Marant shorts με ένα denim πουκάμισο, μεταλλικής απόχρωσης μπαλαρίνες, μια Balmain τσάντα και oversized Stella McCartney γυαλιά ηλίου.

Την επόμενη ακριβώς ημέρα σε βόλτα με τον γιο της η Αυστραλή καλλονή συνδύασε μια Isabel Marant λεοπάρ φούστα με ένα φαρδύ γκρι tanktop, τα Isabel Marant «The Caleen» μποτάκια, τα ίδια γυαλιά ηλίου και ένα ψάθινο καπέλο. Το άψογο οff-duty look της ολοκληρώθηκε με έντονο κραγιόν και μαλλιά πλεγμένα σε μια απλή κοτσίδα.

Διαβάστε επίσης:

Alessandra Ambrosio: casual chic εμφάνιση σε παστέλ αποχρώσεις

Olivia Palermo: άλλη μια αξιέπαινη εμφάνιση

Miranda Kerr: με τα νέα Isabel Marant μποτάκια στη Νέα Υόρκη