Alessandra Ambrosio: casual εμφάνιση με έμφαση στο πολύχρωμο shorts

Alessandra Ambrosio: casual εμφάνιση με έμφαση στο πολύχρωμο shorts

H Βραζιλιάνα καλλονή εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη να ψωνίζει ντυμένη casual, κάνοντας, όμως, τη διαφορά με ένα πολύχρωμο shorts.

Σε αυτήν τη στήλη έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές με τις εμφανίσεις και το στυλ της Alessandra Ambrosio. Παρόλο που έχει το χάρισμα των αναλογιών ενός μοντέλου που σημαίνει πως όλα τα ρούχα «πέφτουν» σωστά πάνω της, κατά τα άλλα δεν χαρακτηρίζει κάτι το στυλ της μοναδικά. Βέβαια, οι εμφανίσεις της ποτέ δεν είναι kitsch και πάντα ειδικά στις off duty περιστάσεις χαρακτηρίζονται από χαλαρότητα και άνεση, όμως δεν έχει το μαγικό άγγιγμα της Miranda Kerr ή της Olivia Palermo που αναδεικνύουν κάθε look.

H Alessandra, λοιπόν, εντοπίστηκε πριν τρεις ημέρες στη Νέα Υόρκη να ψωνίζει συνδυάζοντας ένα λευκό top με ένα πολύχρωμο shorts, Sam Edelman ίσια σανδάλια, μια Mulberry «Alexa» τσάντα και ένα Jennifer Zeuner κολιέ.

Φυσικά αυτό που μας έκανε να ασχοληθούμε με αυτήν της την εμφάνιση δεν ήταν άλλο παρά το πολύχρωμο shorts που μαγνητίζει τα βλέμματα και ξεχωρίζει μέσα στην απλότητα του υπόλοιπου look.

Διαβάστε επίσης:

Miranda Kerr: casual chic με studded booties στη Νέα Υόρκη

Rosie Huntington-Whiteley: nude & κόκκινο σε σύμπραξη

Alessandra Ambrosio: καλοκαιρινή διάθεση με jeans shorts