Rosie Huntington-Whiteley: κομψότητα με ρίγες

Rosie Huntington-Whiteley: κομψότητα με ρίγες

Η Βρετανίδα καλλονή εντοπίστηκε στην California σε μια αψεγάδιαστη, casual εμφάνιση.

Δεν ξέρουμε αν φταίει που όταν την είχαμε δει με Gucci διαφάνειες στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Transformers: Dark of the Moon» περίπου τρία χρόνια πριν είχαμε σαστίσει ή που το φιλήδονο πρόσωπό της μαγνητίζει αμέσως το βλέμμα μας και υπερκαλύπτει τυχόντα λάθη, όμως, η αλήθεια είναι πως λατρεύουμε να ασχολούμαστε με το στυλ της Rosie Huntington-Whiteley.

Αν και στο κόκκινο χαλί δεν μας εντυπωσιάζει όσο θα περιμέναμε από μια γυναίκα με τις δικές της αναλογίες, φυσικά δεν μας απογοητεύει κιόλας. Το δυνατό της σημείο, όμως, είναι το street style. Δεν τα καταφέρνει πάντα τόσο μαγικά όσο η Olivia Palermo, η Miranda Kerr ή τόσο πρωτότυπα όσο άλλα μοντέλα-ιέρειες του street style, πάντα, όμως, δείχνει αβίαστα κομψή με ένα διάχυτο coolness και μια άνεση που μαγνητίζει.

Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, η Rosie εντοπίστηκε με τον Jason Statham στo Beverly Hills της California με ένα look απλό και ανεπιτήδευτα κομψό. Συνδύασε ένα ριγέ Gerard Darel παντελόνι με ένα λευκό top, «Temptation» Brian Atwood σανδάλια και μια υπέροχη δίχρωμη «Marquise» τσάντα από την pre-fall 2013 συλλογή του οίκου Emilio Pucci. Από τις ξανθές της μπούκλες μέχρι τα σανδάλια δεν μπορούμε να βρούμε ψεγάδι.

Διαβάστε επίσης:

Vanessa Hudgens: boho chic σε ασπρόμαυρους τόνους

Cara Delevingne: tomboyish look στο Λονδίνο

Kate Moss: ανεπιτήδευτη κομψότητα με Prada