5 stars διεκδικούν τον τίτλο της καλοντυμένης της εβδομάδας

5 stars διεκδικούν τον τίτλο της καλοντυμένης της εβδομάδας

Εσάς, ποια σας αρέσει περισσότερο;

Κάθε Παρασκευή, το Queen παρουσιάζει τις celebrities που εντυπωσίασαν περισσότερο με τις εμφανίσεις τους. Εσάς ποια σας αρέσει πιο πολύ;

Cate Blanchett
Στην πρεμιέρα της ταινίας Blue Jasmine στο Λος Άντζελες, όπου πρωταγωνιστεί, εμφανίστηκε η Kate Blanchett με ασπρόμαυρό φόρεμα από την pre-spring/summer 2014 συλλογή του Alexander McQueen.

Miranda Kerr
Στο αεροδρόμιο Narita του Τόκυο εμφανίστηκε το πανέμορφο supermodel με φόρεμα από την συλλογή της σειράς McQ, ψηλοτάκουνα Bionda Castana και μία τσάντα Samantha Thavasa.

Rachel Bilson
Στην πρεμιέρα της ταινίας Τhe To Do List στο Λος Άντζελες παραβρέθηκε η στυλάτη ηθοποιός με μπλε σύνολο Oscar de la Renta και clutch Jimmy Choo.

Jessica Chastain
Στο φεστιβάλ Giffoni στην Ιταλία τιμήθηκε η ταλαντούχα κοκκινομάλλα ηθοποιός, η οποία εμφανίστηκε με κατακόκκινο, δαντελένιο, strapless φόρεμα του οίκου Dolce & Gabbana.


Kylie Minogue
Ο φακός των paparazzi συνέλαβε την superstar σε έξοδό της στο εστιατόριο Hakkasan του Λονδίνου. Η Kylie, για την περίσταση επέλεξε δύο από τους αγαπημένους της ιταλικούς οίκους: ιβουάρ φόρεμα από την συλλογή του Roberto Cavalli και clutch, στην ίδια απόχρωση, των Dolce & Gabbana.

Διαβάστε ακόμα:
Kate Middleton: Μία πολύ στυλάτη εγκυμοσύνη
Power Babies: Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι μικροί fashionistas της showbiz
Κάντο όπως η Cara Delevigne: ένα tshirt για κάθε ώρα