Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο χθεσινό show της .LAk μέρος 1ο

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο χθεσινό show της .LAk μέρος 1ο

Οι καλοντυμένοι και οι κακοντυμένοι που μας έκαναν εντύπωση.

Βαλάντω Τρύφωνος: Ό, τι έχει το φορά

IMG_3066

Η συμπαθέστατη νικήτρια του reality Greek Idol δείχνει μπερδεμένη. Φορώντας ασπρόμαυρες ρίγες, μαύρη βράκα και πολλά περιττά βραχιόλια κάνει το δικό της fashion statement. Το πορτοκαλί clutch προσθέτει χρώμα και ζωντάνια στο συνδυασμό, χωρίς να καταφέρνει όμως να αποθεώσει το look.

Ματθίλδη Μαγγίρα: Φουλ του ρήγα

IMG_3102

«Θα ναι σα να μπαίνει η Άνοιξη» τραγουδάει η Ματθίλδη και ντύνεται με τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες. Πορτοκαλί, ροζ, γαλάζιο συνδυάζονται με ένα ολόλευκο παντελόνι, κολιέ από πολύχρωμες χάντρες και μία καταπράσινη τσάντα φάκελο.


Καίτη Γαρμπή: Ξυπνάς μέσα μου το ζώο

IMG_3098

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επενδύει στις φετινές τάσεις της μόδας φορώντας μίνι λεοπαρδαλέ φόρεμα και γόβες σε nude απόχρωση. Το δερμάτινο jacket δίνει μία rock διάθεση στο σύνολο ενώ η μαύρη βραδινή τσάντα δένει αρμονικά με την εμφάνιση κατατάσσοντάς τη στις καλοντυμένες της βραδιάς.


Μπέτυ Μαγγίρα: Sexy μαμά

IMG_3082

Η γνωστή παρουσιάστρια πραγματοποιεί μία κλασάτη εμφάνιση χρησιμοποιώντας ασφαλείς συνδυασμούς που της πηγαίνουν ιδιαίτερα. Φορώντας ένα βιολέ εφαρμοστό φόρεμα με μαύρη ζώνη και παίζοντας με αυτά τα δύο χρώματα, αποπνέει αισθησιασμό και κομψότητα.


Vegas: Εκκεντρικά fashion

IMG_3107

Το δημοφιλές συγκρότημα μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις που διχάζουν και προκαλούν ποικίλα σχόλια. Εδώ με φράκο έντονα χρώματα και γυαλιά ηλίου, θα έλεγε κανείς πως ίσως παίρνουν τον εαυτό τους λίγο πιο σοβαρά απ' ότι θα έπρεπε. Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, τέλος, μπορεί να μοιάζει εμφανισιακά με τη Lady Gaga αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή. Έτσι, τα όρια μεταξύ καλαίσθητης εκκεντρικότητας και υπερβολικoύ στυλιζαρίσματος δεν είναι διακριτά. Παρ' όλ' αυτά, μας αρέσει η τσάντα φάκελος και το έντονο κραγιόν στην απόχρωση του πετρόλ.