Olivia Palermo: υπέροχη με Assos στη Νέα Υόρκη

Olivia Palermo: υπέροχη με Assos στη Νέα Υόρκη

Η Αμερικανίδα socialite σε άλλη μια προσεγμένη εμφάνιση.

 

Τη γνώμη μας για το στυλ της Αμερικανίδας socialite Olivia Palermo την ξέρετε. Αγαπάμε το στυλ της (αν και δεν έχει κάτι το ξεχωριστό ή ιδιαίτερο), ακολουθούμε τις εμφανίσεις και παρότι όλες μοιάζουν πολύ καλά υπολογισμένες δεν μας ενοχλεί.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, ο φακός των φωτογράφων την εντόπισε στη Νέα Υόρκη, με εκείνη να δείχνει υπέροχη. Φυσικά και πάλι όλα ήταν προσεγμένα στην εντέλεια από τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το μανικιούρ μέχρι τον τρόπο που κρατούσε την τσάντα και το κινητό στο χέρι. Η Olivia συνδύασε ένα printed φόρεμα της εταιρίας Assos με ελαφρύ πλισέ με μια μαύρη studded H&M ζώνη, Louis Vuitton τσάντα, ίσια παπούτσια και Westward Leaning «Color Revolution» γυαλιά ηλίου.

Αν και δεν μας πολυάρεσε η υπερβολή στα αξεσουάρ με ένα φόρεμα με τόσο έντονο print, η ομορφιά του προσώπου της Olivia δεν μας επιτρέπει παρά να χαμογελάσουμε εντυπωσιασμένοι με την εμφάνιση της. Ένα look που δεν έχει να μας πει τίποτα καινούργιο, τίποτα επαναστατικό, αλλά παρόλα αυτά είναι καλόγουστο.

Διαβάστε επίσης:

Poppy Delevingne: casual κομψότητα στο Λονδίνο

Alexa Chung: με μαρινιέρα και All Star στη Νέα Υόρκη

Heidi Klum: με εμπνευσμένο από τα sixties look στη Nέα Υόρκη