Joan, Erin & Coco: 3 top models στο κόκκινο χαλί των MTV

Joan, Erin & Coco: 3 top models στο κόκκινο χαλί των MTV

Την Κυριακή το βράδυ 3 μοντέλα τράβηξαν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί των 2013 MTV Video Music Awards στη Νέα Υόρκη.

Στο κόκκινο χαλί τα μοντέλα έχουν πάντα την τιμητική τους. Από τη μια οι αναλογίες τους και από την άλλη η δυναμική του τρόπου που ποζάρουν μαγνητίζουν τις περισσότερες φορές τα βλέμματα και κάνουν τα ονόματα τους να φιγουράρουν στις λίστες με τις καλοντυμένες κάθε event.

Και στην προχθεσινή, λοιπόν, απονομή των MTV Video Music Awards τρία μοντέλα έδωσαν το παρόν και κέρδισαν (σχεδόν όλες ομόφωνα) τις εντυπώσεις. Η Joan Smalls, το νούμερο 1 της λίστας των top models του models.com, επέλεξε μια λευκή δερμάτινη δημιουργία από τη χειμωνιάτικη συλλογή του διδύμου των Viktor & Rolf σε συνδυασμό με Casadei μπότες και ένα χρυσό κόσμημα στο λαιμό. Με αέρα supermodel πόζαρε στο φακό και εντυπωσίασε.

Από την άλλη η Erin Wasson επέλεξε να δείξει μπόλικη σάρκα με μια υψηλής ραπτικής Alexandre Vauthier δημιουργία από τη σεζόν του ερχόμενου χειμώνα σε συνδυασμό με μαύρα πέδιλα και τουρμπάνι. Αν και το συγκεκριμένο «φόρεμα» δεν μας άρεσε καθόλου όταν το πρωτοείδαμε στην πασαρέλα στην σιλουέτα της Erin «λειτουργεί», φλερτάροντας, όμως, επικίνδυνα με το «θέλω απεγνωσμένα να τραβήξω προσοχή».

Τέλος, η Coco Rocha με αέρα ροκ σταρ συνδύασε ένα Fausto Puglisi jacket με ένα μαύρο top, skinny jeans και μαύρες γόβες. Ένα look απόλυτα συμβατό με ένα event σαν το MTV Video Music Awards, που σε συνδυασμό με το νέο πυρόξανθο, pixie κούρεμα της Coca κέρδισε τις εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης:

MTV Video Music Awards: Οι 5 εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν

Alessandra Ambrosio: με καλοκαιρινό casual look Μύκονο

Rosie Huntington-Whiteley: ανεπιτήδευτα hot με ολόσωμη φόρμα