Olivia, Saoirse & Keira: 3 stars με Mary Katrantzou

Olivia, Saoirse & Keira: 3 stars με Mary Katrantzou

Οι celebrities συνεχίζουν να επιλέγουν τα prints της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou είχε την τιμητική της, καθώς τρεις stars σε διαφορετικά events επέλεξαν να φορέσουν τα διάσημα print της.

Την Κυριακή η Olivia Wilde παρευρέθηκε στο Artists For Peace and Justice Brunch στο πλαίσιο του 2013 Toronto International Film Festival φορώντας ένα φόρεμα από τη resort 2014 Katrantzou συλλογή σε συνδυασμό με γόβες. Καθόλου κοσμήματα, μαλλιά πιασμένα σε κότσο και ασορτί σκιά στα μάτια με τις αποχρώσεις του φορέματος της συνέθεσαν ένα cocktail garden-party look που μας κέρδισε αμέσως.

Στα print της Mary Katrantzou πόνταρε και η Saoirse Ronan στην πρεμιέρα της ταινίας «Justin and the Knights of Valour» στο May Fair Hotel του Λονδίνου. Συνδύασε ένα φόρεμα επίσης από την resort 2014 Katrantzou συλλογή με Nicholas Kirkwood booties, χωρίς σχεδόν καθόλου κοσμήματα και μαλλιά με χωρίστρα στη μέση.

Τέλος, Mary Katrantzou επέλεξε και η Keira Knightley στην πρεμιέρα της ταινίας «Can A Song Save Your Life?» στο πλαίσιο του 2013 Toronto International Film Festival. Η Keira, που έχει επιτυχημένα φορέσει Katrantzou και στο παρελθόν, συνδύασε το printed φόρεμα της με την πλισέ φούστα με Christian Louboutin γόβες, μαλλιά πιασμένα ψηλά και μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις με έμφαση στα μάτια και εντυπωσίασε.

Διαβάστε επίσης:

Jourdan, Alexa & Rosie: 3 μοντέλα στο κόκκινο χαλί των βραβείων GQ

Kate Bosworth: boho chic στο αεροδρόμιο