Michelle & Saoirse: η μανία Mary Katrantzou συνεχίζεται

Michelle & Saoirse: η μανία Mary Katrantzou συνεχίζεται

Τα prints της Ελληνίδας σχεδιάστριας συνεχίζουν να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί επιτυχημένα.

H Ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou και τα έντονα, χαρακτηριστικά print της φαίνεται πως τελικά δεν ήταν άλλο ένα καπρίτσιο της μόδας και ήρθαν για να μείνουν, καθώς για άλλη μια σεζόν συνεχίζουν να αποτελούν επιλογή πλήθους celebrities στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

Μετά, λοιπόν, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε που 3 stars επέλεξαν δημιουργίες Katrantzou ήρθε η ώρα για άλλες δύο εμφανίσεις με την σχεδιαστική υπογραφή της London based σχεδιάστριας. Η ηθοποιός Saoirse Ronan, φαίνεται πως αποτελεί φανατική οπαδός της Katrantzou καθώς μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Justin and the Knights of Valour» στο Λονδίνο, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ κινηματογράφου του Toronto για την πρεμιέρα της ταινίας «How I Live Now» φορώντας και πάλι Mary Katrantzou. Συνδύασε ένα μακρυμάνικο φόρεμα με διαφάνειες από την φθινοπωρινή 2013 Katrantzou συλλογή με Christian Louboutin for Mary Katrantzou ψηλοτάκουνα, ενώ σήκωσε τα μαλλιά της μαλλιά και έδωσε gothic αέρα στο look της με ένα σκούρο κραγιόν. Αν και μας άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που έδωσε μια πιο σκοτεινή διάθεση στην εμφάνισή της θα προτιμούσαμε να είχε επιλέξει διαφορετικά παπούτσια.

Με Katrantzou, όμως, εμφανίστηκε και η πρωταγωνίστρια του «Downton Abbey» Michelle Dockery στο «Generation W Party and Vanity Fair's 'Celebration of the 2013 International Best Dressed List'» πάρτι στη Νέα Υόρκη. Η Βρετανίδα ηθοποιός άφησε για λίγο στην άκρη το μονόχρωμο ύφος που ακολούθησε στο φεστιβάλ της Βενετίας και συνδύασε ένα Mary Katrantzou resort 2014 αμάνικο φόρεμα με μπλε Gianvito Rossi γόβες. Ροζ κραγιόν έδωσε έξτρα χρώμα σε ένα τολμηρό look που εγκρίνουμε από την κορφή μέχρι τα νύχια.