September Chic: Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες celebrities της εβδομάδας

September Chic: Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες celebrities της εβδομάδας

Οι διάσημες που μας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους

Κάθε Παρασκευή το Queen παρουσιάζει τις celebrities της διεθνούς showbiz που ξεχώρισαν για τις chic, ενδυματολογικές τους επιλογές

Naomi Campbell
Στην έκθεση του αγαπημένου της σχεδιαστή, Azzedine Alaia, στο Παρίσι, παραβρέθηκε η Μαύρη Γαζέλα του modeling, φορώντας πράσινη, βραδινή δημιουργία με την υπογραφή του.

Diane Kruger
Η πανέμορφη Γερμανίδα ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της σεζόν της Μητροπολιτικής Όπερας της Νέας Υόρκης, με δημιουργία Prabal Gurung και ψηλοτάκουνα Casadei.

Allison Williams
Η πρωταγωνίστρια της σειράς Girls φωτογραφήθηκε, στο κόκκινο χαλί του πάρτι για τα βραβεία Emmy, με φλοράλ δημιουργία από την συλλογή του Oscar de la Renta για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014, και ψηλοτάκουνα Jimmy Choo.

Nicole Kidman
Σε red carpet event στην Κίνα, η –βραβευμένη με Όσκαρ- ηθοποιός εμφανίστηκε με φλοράλ, βραδινή δημιουργία του οίκου Prada.

Kate Moss
Στον οίκο δημοπρασιών Christie's, όπου δημοπρατούνται φωτογραφίες διάσημων φωτογράφων με πρωταγωνίστρια την ίδια, εμφανίστηκε η Kate Moss με LBD δια χειρός Hedi Slimane για τον οίκο Saint Laurent.